Selectra Panik Atak

Çok sağolun bir araştırıyim kocaelideyim ben olmazsa online görüşürüm ama bu aralar çok iyiyim çok şükür ilaç etki etmeye başladı sanırım birkaç yan etkisini yaşıyorum sadece ilacın o kadar

Hepiniz çok çok iyi olun inşallah, ben bu sefer de acaba kilo mu veriyorum diye taktım kafama elimde değil günde 15 defa çıkıp bakıyorum. verdiğimde gram mesela. Ama buna kafayı taka taka 3 gün sonra iştahım kapandı. Tek düşündüğüm kötü şeyler, öyle olacak, böyle olacak diye sonlar yazıyorum kendime vr çok mutsuzum dün geceden sonra iştahsızlaştım. Bugün çok az bişey yiyebildim, içim almıyo

Lütfen bana ulaşım sağlar mısınız

Merhaba nasılsınız

Merhaba nasılsınız
Merhaba şuan çok çok çok iyiyim 9 ay oldu ilacı alalı ama o ilk zamanki ataklar filen tamamen bitti çok şükür ara sıra bişey yokşuyor onuda fark ettim adet öncesi oluyor emziriyorum bide büyük ihtimal hormonlardan kaynaklı ama önceden olsa aha kalp krizi geçiriorum die strese girer kurarda kurardım şimdi aman geçicek birazdan demeyi başarıyorum ve geçio herşey bizle alakalı birazda siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…