Selectra Panik Atak

benim panik atağım biteli 4 yıl olmuştur. atak geçirdiğim zamanlarda iç sıkıntım olurdu, kalp atışlarım çok hızlı olurdu. bunun için kaç kez acile gittim hatırlamıyorum bile. böyle başım döner gibi olurdu tarif edemiyorum. o dönemde doktorum adını söylemişti ona birşey deniyormuş hatırlayamıyorum. biz baş dönmesi diyelim. kasılmaktan ara ara boynumda ağrı olurdu. dışarı çıkmakta zorlanırdım çocuğu okula götüremezdim yolda bana birşey olsa çocuğum ne yapar diye. yaşadığınız o yanma hissini ben biraz başımda hissederdim tam başımın üst tarafında. ama hepsini aslında kendimiz yapıyoruz. bunu öğreniyorsunuz. tabi öneririm ben Volkan Öztürk'e gittim. kendisi İzmir'de biz İzmirliyiz. siz neredesiniz? İzmir'de ama online seansta yapıyor diye biliyorum. ben ofisine gidiyordum ozamanlar online almamıştım. araştırın mutlaka bulursunuz öğrenirsiniz
Çok sağolun bir araştırıyim kocaelideyim ben olmazsa online görüşürüm ama bu aralar çok iyiyim çok şükür 🤲🏻🤲🏻 ilaç etki etmeye başladı sanırım birkaç yan etkisini yaşıyorum sadece ilacın o kadar

Hepiniz çok çok iyi olun inşallah, ben bu sefer de acaba kilo mu veriyorum diye taktım kafama elimde değil günde 15 defa çıkıp bakıyorum.😞 verdiğimde gram mesela. Ama buna kafayı taka taka 3 gün sonra iştahım kapandı. Tek düşündüğüm kötü şeyler, öyle olacak, böyle olacak diye sonlar yazıyorum kendime vr çok mutsuzum dün geceden sonra iştahsızlaştım. Bugün çok az bişey yiyebildim, içim almıyo

Emin olun geçecek. Bi zaman sonra acaba ilacı bıraksam mı boşuna içiyorum artık iyiyim diyeceksiniz. Benim bir çok belirtim vardı. Mide bulantısı, ağrısı, baş dönmesi ve ağrısı, ani sıcak basması, birden gelen ölecekmiş hissi, içimde aniden yangın çıkmış hissi, delirme korkusu, yabancılaşma, hem ölme isteği hem ölümden korkma, iştahsızlık ay daha neler neler… çok çektim ama şu an şükrediyorum. İlaçla da kolay atlattım diyemem. İlk 6 ay cehennem gibiydi. Ruhum azaptaydı resmen. Belki terapi de alsaydım daha hızlı atlatırdım ama ben sadece ilaç kullandım. 6 aydan sonra sanki sihirli değnek değmiş gibi hepsi geçmedi tabii ki. Yavaş yavaş azalmaya başladı belirtiler belki de şu an aralarında unuttuklarım bile vardır çünkü o zamanlar yaşadıklarımı şu an anlatabilmem mümkün değil akıl hastanesine yatırın beni diyecek noktaya gelmiştim. Tam 1 sene sonra o kadar geçti ki. Şu an hayatımın en huzurlu dönemindeyim diyebilirim. Sadece uyku problemi kaldı geriye. İnanın ona da şükrediyorum.
Lütfen bana ulaşım sağlar mısınız

Merhaba Arkadaşlar geçirdiğim sağlık anksiyetesi ve panik ataklar yüzünden 9 ocakta psikiyatri doktoruna gittim tabi öncesinde nöroloji dahiliye kardiyoloji kbb gitmediğim doktor kalmadı hiç birinde bişey çıkmadı herşey normal 🤦🏻‍♀️ 9 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum bana Selectra verdi kullanalı 1 bucuk ayı geçti ama ben hala panik atak yaşıorum ve giderek şiddeti artıyor her seferinde doktorum doz yükselterek başladı 25 sonra 50 ilk kututan sonrada 75 ml devam et 6 ay kullan sonra gel dedi ama 1 bucuk ay oldu çok arttı ataklarım benim gibi kullanan varmı ne kadar sürede etki edecek doktora gitmelimiyim böle içimden bir yanma oluyor kalbime boğazıma dilime hatta vajinamda bile hissediyorum yanmayı ve bacaklarda kolarda uyuşma oluyor psikiyatriye gitmeden tiroitlerime şekerime filen hep bakıldı bişey yok sizce tekrar test vermelimiyim yoksa psikiyatriye gitmelimiyin başına gelen varsa nolur bana bir akıl verin 😔
Merhaba nasılsınız

Merhaba nasılsınız
Merhaba şuan çok çok çok iyiyim 9 ay oldu ilacı alalı ama o ilk zamanki ataklar filen tamamen bitti çok şükür ara sıra bişey yokşuyor onuda fark ettim adet öncesi oluyor emziriyorum bide büyük ihtimal hormonlardan kaynaklı ama önceden olsa aha kalp krizi geçiriorum die strese girer kurarda kurardım şimdi aman geçicek birazdan demeyi başarıyorum ve geçio herşey bizle alakalı birazda siz nasılsınız 🥰

X