- 11 Eylül 2012
- 147
- 24
- 298
- 40
- Konu Sahibi okaliptus06
-
Yok canım olur mu :)) alemsin :)) kimine göre öyle ama benim için öyle değil beni etkiliyor kaç tane ilaç değiştirdim yan etkiler yüzünden. Doktor genetik özellik dedi yan etkilere verdiğimiz tepki. Karaciğer enzimleri herkesin kendine özelmiş. Benim vucudumun dozu ile başkasınınki farklı.Başka bir problemin vardır selectra 25 mg içmekle sübhaneke okumak hemen hemen aynı
Tabi öyle haklısın genel itibariyle hafif bir ilaç biraz da gülümse istedimYok canım olur mu :)) alemsin :)) kimine göre öyle ama benim için öyle değil beni etkiliyor kaç tane ilaç değiştirdim yan etkiler yüzünden. Doktor genetik özellik dedi yan etkilere verdiğimiz tepki. Karaciğer enzimleri herkesin kendine özelmiş. Benim vucudumun dozu ile başkasınınki farklı.
Tabi öyle haklısın genel itibariyle hafif bir ilaç biraz da gülümse istedim
Bende oluyor ama 150 mg kullanıyorum düşük dozda böyle birsey yaşamadımMerhaba,
1 aydır selectra 25 mg kullanıyorum, 1 haftadır çok diş sıkmaya başladım. Şakaklarım, başım ağrıyor tüm gün. Diş etlerim acımaya başladı. Geçiyor mu bu yan etki? Doktora söyledim abartıyorum gibi önemsemedi. Düşük doz içiyorsun idare edebilirsin gibi konuştu.
Canım benim ilaç toleransım düşük sanırım. Nasıl çözüm buldun? Zamanla azalıyor mu?Bende oluyor ama 150 mg kullanıyorum düşük dozda böyle birsey yaşamadım
Doktorumun dediği gibi zamanla azaldı ve bittiCanım benim ilaç toleransım düşük sanırım. Nasıl çözüm buldun? Zamanla azalıyor mu?
İnşallah benim de biter. 40 gündür kullanıyorum. Yanına 2. Bi ilaç kullandınız mı?Doktorumun dediği gibi zamanla azaldı ve bitti
Yok kombinasyon yapılmadı tek ilaç lustral ama çok hissizleştim ağlayamıyorum heycanlanamıyorum içten gülemiyorum vs vsİnşallah benim de biter. 40 gündür kullanıyorum. Yanına 2. Bi ilaç kullandınız mı?
Ben yan etkilerden kurtulsam keşke bir an önce. Sizde yan etkiler nasıl seyretti?Yok kombinasyon yapılmadı tek ilaç lustral ama çok hissizleştim ağlayamıyorum heycanlanamıyorum içten gülemiyorum vs vs
Yan etkileri azaldı mı? Bende lustral 25 kullanmaya başladım daha panik oldum ve çarpıntım başladı yaramıyo mu diye korkmaya başladım. Sana yaradı mı canım ne şikayetlerin vardı?İnşallah benim de biter. 40 gündür kullanıyorum. Yanına 2. Bi ilaç kullandınız mı?
Benim de anksiyetem var yıllardır bi de somatizasyon eklendi son yıllarda. Psikolojik baş ağrısı, baş dönmesi bulantı vs. Ben ilaçların yan etkileriyle baş edemiyorum. 40 günde ancak 25 mg a çıktık. Baş dönmesi başımda kalp gibi atma zonklama başladı. Kötüleşti yan etkiler. Tekrar 12,5 mg a düştük. Duxet e geç dedi doktorum. Cesaret edip ona da geçemrdim. 50 gün oldu bi ilaca alışamadım. Psikolojik olarak iyi hissetmeyr başlamıştım aslında. Hayal kırıklığı içindeyim. Önümüzdeki günlerde duxet e başlayabilirim.Yan etkileri azaldı mı? Bende lustral 25 kullanmaya başladım daha panik oldum ve çarpıntım başladı yaramıyo mu diye korkmaya başladım. Sana yaradı mı canım ne şikayetlerin vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?