• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selectra diş sıkma

okaliptus06

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
147
24
298
40
Merhaba,
1 aydır selectra 25 mg kullanıyorum, 1 haftadır çok diş sıkmaya başladım. Şakaklarım, başım ağrıyor tüm gün. Diş etlerim acımaya başladı. Geçiyor mu bu yan etki? Doktora söyledim abartıyorum gibi önemsemedi. Düşük doz içiyorsun idare edebilirsin gibi konuştu.

Başka bir problemin vardır selectra 25 mg içmekle sübhaneke okumak hemen hemen aynı

Başka bir problemin vardır selectra 25 mg içmekle sübhaneke okumak hemen hemen aynı
Yok canım olur mu :)) alemsin :)) kimine göre öyle ama benim için öyle değil beni etkiliyor kaç tane ilaç değiştirdim yan etkiler yüzünden. Doktor genetik özellik dedi yan etkilere verdiğimiz tepki. Karaciğer enzimleri herkesin kendine özelmiş. Benim vucudumun dozu ile başkasınınki farklı.

Yok canım olur mu :)) alemsin :)) kimine göre öyle ama benim için öyle değil beni etkiliyor kaç tane ilaç değiştirdim yan etkiler yüzünden. Doktor genetik özellik dedi yan etkilere verdiğimiz tepki. Karaciğer enzimleri herkesin kendine özelmiş. Benim vucudumun dozu ile başkasınınki farklı.
Tabi öyle haklısın genel itibariyle hafif bir ilaç biraz da gülümse istedim 🥰

Merhaba,
1 aydır selectra 25 mg kullanıyorum, 1 haftadır çok diş sıkmaya başladım. Şakaklarım, başım ağrıyor tüm gün. Diş etlerim acımaya başladı. Geçiyor mu bu yan etki? Doktora söyledim abartıyorum gibi önemsemedi. Düşük doz içiyorsun idare edebilirsin gibi konuştu.
Bende oluyor ama 150 mg kullanıyorum düşük dozda böyle birsey yaşamadım

İnşallah benim de biter. 40 gündür kullanıyorum. Yanına 2. Bi ilaç kullandınız mı?
Yan etkileri azaldı mı? Bende lustral 25 kullanmaya başladım daha panik oldum ve çarpıntım başladı yaramıyo mu diye korkmaya başladım. Sana yaradı mı canım ne şikayetlerin vardı?

Yan etkileri azaldı mı? Bende lustral 25 kullanmaya başladım daha panik oldum ve çarpıntım başladı yaramıyo mu diye korkmaya başladım. Sana yaradı mı canım ne şikayetlerin vardı?
Benim de anksiyetem var yıllardır bi de somatizasyon eklendi son yıllarda. Psikolojik baş ağrısı, baş dönmesi bulantı vs. Ben ilaçların yan etkileriyle baş edemiyorum. 40 günde ancak 25 mg a çıktık. Baş dönmesi başımda kalp gibi atma zonklama başladı. Kötüleşti yan etkiler. Tekrar 12,5 mg a düştük. Duxet e geç dedi doktorum. Cesaret edip ona da geçemrdim. 50 gün oldu bi ilaca alışamadım. Psikolojik olarak iyi hissetmeyr başlamıştım aslında. Hayal kırıklığı içindeyim. Önümüzdeki günlerde duxet e başlayabilirim.
Sen kaç gündür içiyorsun?

Back