Selectra 50 mg xanax 1mg kullanıyorum

yasminoztrkdnmez

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
56
14
18
29
ilaca yeni başladım kaç aydır cipralex kullandım iyi gelmedi şimdi buna değişiklik yaptık aşırı ölüm korkum bar bu ilaçlar ne zaman etki eder vücütta titreme hissi var ondan mıdır ne önerirsiniz

Merhaba bende 2 haftadır selectra 50 mg kullanmaya başladım çok fazla içim sıkılıyor ilaç kullanmaya başlamadan öncede sıkılıyordu zaten ilaç kullanmaya başladım ama bir etkisi yok henüz doktorum bana anksiyete bozukluğu kaygı bozukluğu herşeye kafama takıyorum o yüzden başladım kullananlar varsa yardımcı olurmusunuz bana mı faydası olmadı acaba

Umarım geç olmamıştır. O ilacı acil bırak deli gibi kilo aldırır hayatımı mahvetmiş ilaç. Onun yüzünden mide ameliyatı oldum.

Bende selectra içiyorum yanına rivoclon vermişti. 50 gün oldu. yan etkiler azaldı ama tam geçmedi. iyi hissediyorum ama eskisine göre. Rivoclonu bırakmam gerek benim de korkuyorum.

Selectra... Başlarken 52 şimdi 64 kg oldum. Bana aşırı uyku yaptı. Sabahları asla uyanamıyordum. Hiçbir faydası olmadı bana. Citolies kullanıyorum şimdi. Hem uyku sorunum ortadan kalktı hem de kilo alımı durdu. Ölüm korkusu bende de çok oldu. Ek olarak panik anında ilaç alıyorum. Tavsiyem nefes egzersizleri. Ben egzersize başladığımdan beri (yaklaşık 4 aydır) 1 kez bile panik atak geçirmedim. Hastane kapısında sabahladığım günler oldu öleceğim diye Egzersiz + ilaç

Bende selectra içiyorum yanına rivoclon vermişti. 50 gün oldu. yan etkiler azaldı ama tam geçmedi. iyi hissediyorum ama eskisine göre. Rivoclonu bırakmam gerek benim de korkuyorum.
Merhaba nasılsınız selectra kullanmaya başlayalı 10 gün oldu.Ne zaman etkisini gösteriyor siz hangi tanıyla baslamistiniz işe yarıyor mu gerçekten geçecek mi çok korkuyorum

Nasıl bir nefes egzersizi acaba

Merhaba nasılsınız selectra kullanmaya başlayalı 10 gün oldu.Ne zaman etkisini gösteriyor siz hangi tanıyla baslamistiniz işe yarıyor mu gerçekten geçecek mi çok korkuyorum
Bende anksiyete, çok düşünme ve buna bağlı fiziksel şikayetler( baş dönmesi baş ağrısı) vardı. Selectra 3-4 haftaya etki ediyor ama ben etkin doza çıkamadım başım patlayacak gibi oluyordu ve vertigo atağı geçirdim ilacı içerken. Uykusuzluk yaptı onun içinde yanında yeşil reçeteli bi ilaç içtim. 3 ay içtim bunları ama sonra kestim. Biraz dayanın bir çok kişiye iyi geliyor. Benim gibi yan etkiler yaşamadıysanız illa ki iyi gelecektir.
Ben ilaç yerine eczane ürünleri ile hayatıma devam ediyorum. Arada dideral içiyorum.

Selectra hissizlik yaptı mı sizde de hayat anlamsızlasti sanki

Merhaba son durumunuz nedir beni de daha kötü yaptı sanki selectra

Selectra hissizlik yaptı mı sizde de hayat anlamsızlasti sanki
Yanında bir ilaç içiyormusunuz? Yanında içtiğiniz ilaç belki etkilemiştir.
Ben hiç bi olumlu tarafını göremedim. Enerji veriyordu uyuyamıyordum ama bence cipralex daha iyi. Cipralex hem anksiyete hem depresyonda daha iyi. 2 arkadaşım kullanıyor onların resmen kişiliği dönüştü. Bence 1-2 ay kullanın olmazsa ilacınızı değiştirmesini isteyin doktordan. Herkesin genetik yapısı farklı olduğu için hangi ilaç sizin için ideal bunu en iyi deneyerek anlayabiliyorsunuz. Kandaki seratonini dopamini ölçemiyorlar.

Merhaba son durumunuz nedir beni de daha kötü yaptı sanki selectra
Antidepresanların hepsi ilk haftalar sizi daha kötü hissettirir bunu bilirseniz dayanma gücünüz artar. Eğer sadece panik atak belirtileri yaşıyorsanız, çarğıntı terleme gibi bedensel şikayetleriniz varsa antideprrsan yerine dideral için derim. Şikayet olduğu an içiyorsunuz 30-40 dk ya iyi geliyor. Sürekli içmeniz gerekmiyor. Bağımlılık yapmıyor.

Akşam da zestat içiyorum.Selectra çok eski nesil bir ilaç sanirim ondan mi etki etmiyor anlamadim ayın 24une randevu aldım tekrar gidecegim.Hastaliktan mi ilaçtan mi kötü düşünceler anlayamiyorum

Sadece panik atak değil malesef depresyon okb de var

Akşam da zestat içiyorum.Selectra çok eski nesil bir ilaç sanirim ondan mi etki etmiyor anlamadim ayın 24une randevu aldım tekrar gidecegim.Hastaliktan mi ilaçtan mi kötü düşünceler anlayamiyorum
Zestat da uyku için vermiş belli
Ki. Uyku yapan her ilaç bence uyuşukluk yaptığı için o bezmişlik hali hissizlik hali normal. Depreyona da iyi geliyormuş o ilaç. Hangi ilacı içerseniz için 1 ay en az zaman tanıyın.
Ankara iyi bir doktor var bildiğim ilaç
Kombinasyonları konusunda başarılı. Hangi şehirdesiniz?

Ankara'da değilim malesef çok uzağım ankaraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…