- 2 Haziran 2016
- 19
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi KilicBaligi
Saçlarım dalgalı. Sağlıklı olduğu sürece dalgalı olması sorun değil ama inanılmaz derecede kurular, birbirlerine dolanıyorlar taraması bile zor, çok sertler ve uçları kırık. Yumuşacık, parlak, birbirine dolanmayan ve biraz daha düz kısaca sağlıklı saçlar istiyorum :) Forumda o kadar çok ürün tartışılıyor ki 3 saattir araştırıyorum hala başladığım yerdeyim kafam çok karıştı. bana şöyle en uygun yani en iyi ürünleri brezilya fönünden, keratin yüklemesine ve haftalık maskelere/nemlendiriye kadar sıralaman mümkün mü kılıçbalığı. :/ umarım çok şey istemiyorumdur. yani benim için uygun reçeteyi arıyorum saatlerdir bi yere varamadım
bir de uygulamalarla beraber ve sonrasında düzenli kullanım için şampuan ve krem ne kullanabilirim acaba? bu şampuanla kremin içine keratim ampullerini dökebilirim. aynı zamanda doğal yağlar falan da dökebilirim.
şimdiden çooooook teşekkürler!
bir de uygulamalarla beraber ve sonrasında düzenli kullanım için şampuan ve krem ne kullanabilirim acaba? bu şampuanla kremin içine keratim ampullerini dökebilirim. aynı zamanda doğal yağlar falan da dökebilirim.
şimdiden çooooook teşekkürler!
Son düzenleme: