Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

Öyle bir anlatmışsınızki ürün konusunda bilgisizlikten kararsızdım. İlk Eminönüne gidince alacağım ürünü.

Çok teşekkürler paylaşım için...

tamam peki tatlım..şimdilik ölüm,sonra barışırız mavi suyla :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

:KK1::KK1::KK1:

birazdan aramaya çıkacağım bu ürünü ..inşallah bulurum ya..
bu ankarada da hiçbir şey olmuyor ki :KK50::KK50::KK50::KK50:

Teklifim her daim geçerli...

Öyle bir anlatmışsınızki ürün konusunda bilgisizlikten kararsızdım. İlk Eminönüne gidince alacağım ürünü.

Çok teşekkürler paylaşım için...

Vapurda ürün satan pazarlamacılar gibi anlatmışım değil mi:KK60::KK60::KK60:

:KK1::KK1::KK1:

Teklifim her daim geçerli...

Vapurda ürün satan pazarlamacılar gibi anlatmışım değil mi:KK60::KK60::KK60:

sağol tatlım benim...
ankarada hiçbir yerde yok..ne kadar parfümeri,ne kadar kuaför malzemesi satan yer varsa sordum yok..bir kuaförde vardı ve bana 99 tlye veririm dedi ..ben de aynen böyle oldum yani :KK53::KK53::KK53::KK53:

tatlım,sana özelden mesaj atsam bana yardımcı olur musun gittiğin bir zaman :KK16::KK16::KK16::KK16:

sağol tatlım benim...
ankarada hiçbir yerde yok..ne kadar parfümeri,ne kadar kuaför malzemesi satan yer varsa sordum yok..bir kuaförde vardı ve bana 99 tlye veririm dedi ..ben de aynen böyle oldum yani :KK53::KK53::KK53::KK53:

tatlım,sana özelden mesaj atsam bana yardımcı olur musun gittiğin bir zaman :KK16::KK16::KK16::KK16:

Tabii canım ama ayın 18 ine kadar beklemen lazım ayın 18 inde alıp yollarım sana :)

ve de çok sinirim bozuldu bu salak adama ben de gidip hamburger yedim..rezalet yani,tam da kilo vermeye başlamıştım..
huyum zaten,sinirlenince birşeyler yiyorum..salak adam valla ,99 tl miş :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

ve de çok sinirim bozuldu bu salak adama ben de gidip hamburger yedim..rezalet yani,tam da kilo vermeye başlamıştım..
huyum zaten,sinirlenince birşeyler yiyorum..salak adam valla ,99 tl miş :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

20 lira civarı yahu bu ne 99 lirası, abartmış bu adam :)

ay supersin ya tatlım..olur olur ,ne zaman uygun olursan olur..
sana özelden mail adresimi veririm ,yazışırız o zaman ...

çok ama çok teşekkür edrerim Kılıçbalığı :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
Rica ederim canım...

evetttt..ilk mesaj benden olsun:)

az önce yazdığım mesajda içgüdülerimden bahsetmiştim sana :)
bu ürünü doğru kullanıyormuşum..içgüdülerime saygılar sevgiler sunuyorum buradan.
Ikinci şeklini kullanıyorum ben zaman zaman..
Nemlendirip,streçleyip gece boyunca bekletiyorum..
10 saat kadar kalıyor saçımda.. (bodrumda bir kuaförün, 45 dakikadan sonra etkisini yitirdiğini söylemesine rağmen )

bir kullanım şeklim daha var kiiiiii :KK60:
Evlere şenlik :)))
ondan bahsetmeyeceğim tabi ki :KK17:

konu aklıma her geldiğinde ve senin bunun üzerine yazdığın her mesajı okuduğumda deli gibi kendi kendime gülmeye başlıyorum.aycangül çok yaşa sen :KK1::KK1::KK1:

gül gül..son gülen iyi güler :KK37:

haaaaaaaaaaa hahahahah haaaaaaaaaahahahahahahha :KK19::KK19::KK19:

tamamına aynı işlemi yaptım..
düzlük derecesi de aynı :))

keşke daha önce ziyan etmeseydim yarısını..

Ay ciddi olamazsın harika olmuş sonuç :) Formülü kimseye verme...Bir deneme yapalım başka birinde, bakalım ondada düzlük sağlanacak mı?

Ay ciddi olamazsın harika olmuş sonuç :) Formülü kimseye verme...Bir deneme yapalım başka birinde, bakalım ondada düzlük sağlanacak mı?

şimdilik söylemiyorum o zaman..
nasıl dayanıcam söylemeden :))
deneyeceğin biri var mı peki..
ben bir süre sonra deneyeceğim zaten ama hemen yapamam..
düzleştirmesinden de öte bakım açısından sonuç çok güzel..
diğer şekliyle kıyaslanamaz bile..

şimdilik söylemiyorum o zaman..
nasıl dayanıcam söylemeden :))
deneyeceğin biri var mı peki..
ben bir süre sonra deneyeceğim zaten ama hemen yapamam..
düzleştirmesinden de öte bakım açısından sonuç çok güzel..
diğer şekliyle kıyaslanamaz bile..

Ablam olacak zilli haftasonu gelecek, onda denerim derhal hahah yaşasın kötülük :KK1::KK1::KK1:

ne yaptınız kızlar bu maskeyle duzlestırme yapıp kalıcı sonuc mu elde ettınz yoksa? =))

X