Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ignemin 11.gunu sali kan testine gidecegim ayy bir kac gun kaldi :) :) :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben hep cepten gırıyordum bılgısayrdan gırdım anam ne guzel bnde dıyodum kızlar renklı msj fln nası yazıolar meger burdanmıs yavvv
Benim ignemin 11.gunu sali kan testine gidecegim ayy bir kac gun kaldi :) :) :) :)
evet aynını bende yapıyorum tatlım bilgisayar daha eğlenceliymiş
aynen pekı bu yazıların sonuna kalp falan koyuyo kımısı yazı sureklı aynı cıkıyo ama onu nası yapmıslar
hadi inşallah güzel haberler verirsin bize kuzummm
Bende katilmak istiyorum kizlar ne zaman ve nasil olacagini ayrintili anlatirsiniz demi baslamadan
♥♥♥♥♥
Bende geldimm canımmm9kisi olduk kizlar nargazeli ve anotomi arkadasimizda gelsin bir kisi daha olsun tamamdir :) :) :)
Bende geldimm canımmm
Hoşbuldum. Peki nasıl okuyacaz bilgi verir misin canımcımHos geldinnnn:) :) :)
Bende geldimm canımmm
aynen pekı bu yazıların sonuna kalp falan koyuyo kımısı yazı sureklı aynı cıkıyo ama onu nası yapmıslar
<3 acaba böyle mi yapılıyor bilmiyorum ki
amınn amınn ınsallah diyete gerek yok heralde ya doktor özellıkle söyledı zaten sen tıroıd hastası degılsn degerlerın normal diye benm 4.5 cıktı kadın dogum bıraz yuksek 1-2,5 arası olmalı dıye dahılıyeye gönderdı doktorda bıtane hap verdı bazı bayanların cok yuksek oluyormus bebişleri düşüyormuş hatta tıroıd yuzunden allah şifalarını versın ınsallah :26:
Tabikiii bendeee
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Pzt akşam olanişir ama ayrıntılı yazın ok neler yapıcaz :)
Bende katilmak istiyorum kizlar ne zaman ve nasil olacagini ayrintili anlatirsiniz demi baslamadan
♥♥♥♥♥
Arkadaslar 10kisi tamamlandiginda 4444 adeti 10kisiye bolunce 444adet yapar ve 4fazla kalir.kisi basina herkes 444adet okusun bende 448adet okuyayim.Ve niyet ettigimizde tek tek isimlerimizi soyleyerek niyetlenelim .Ne dersiniz?Baska birsey eklemek isteyen var mi canlarim?Unutmadan herkes kendi gercek ismini yaza bilirmi lutfen:) :) Benim biliyorsunuz Fatima :) :) :)
benide ekleyin lütfen bi detaylı nasıl yapacağız yazarsanız sevinirim