- 11 Temmuz 2022
- 170
- 47
- 26
-
- Konu Sahibi ruyamsi9288
Adet olacaksın yüksek ihtimalle canım. Yine de ümidini kaybetme önümüzdeki ay denersinKan testi yapmadım evde idrar testi yaptım kaset test negatif ama yumurtlamadan sonra 12. Gün erken sanırım daha idrar testi için
Anladım neyse hayırlısıAdet olacaksın yüksek ihtimalle canım. Yine de ümidini kaybetme önümüzdeki ay denersin
Allah nasip etsin inşallahAnladım neyse hayırlısı
Amin inşaallah çok teşekkür ederimAy inşallahhh güzel haberler alırsın hadi bakalım ümitlendim bende senin adına
Genelde adet ağrısı zaman kasıklarda ağrı olmaz katiyyenAdet ağrıların tek taraflı oluyor mu? benim dün akşam sol kasık ağrım oldu sağ tarafta hissettiriyordu ara ara
Haberini bekliyorum canım inşallah hamilesindirGenelde adet ağrısı zaman kasıklarda ağrı olmaz katiyyen
Belim ve alt karnimda agri olur
Düne kadar tek tarafli agriydi sonra yayildi gibi gah sola vuruyor gah sağa
İnşaallah canimHaberini bekliyorum canım inşallah hamilesindir
Sizin gebelik var gibi duruyorbenim regl olmama 3 gün varken akıntım pembe gelmeye başladı 24 saat falan sürdü sanırım yani iki günü bulmadı tuvalete gidince geliyordu iç çamaşırımda iki damla falan olmuştu gelmiyordu yani sonra kesildi tamamen bugün kanamanın olduğu günü sayarsak 6. Gün regl olmadım bugün belimde ağrı var sağlık ocağına gittim bir hafta sonra test yapmaya gel dedi bat gününden bi gün önce idrar testi yapmıştım negatifti tekrar yapmak istemiyorum sizce gebelik midir sol göğüsümde agrı var birde belimde başka bir şeyim yok
Naptınnn canım test yapacaktın bugünİnşaallah canim
Belki geç döllenme olmuştur az bekle canımhamike olduğumu düşünüyorum ama kan negatif idarda öyle reglim 2 gün gecikti hiç bi zaman geçikmeyen varmı böyle olan kızlarBelirsizlikle kafayı yicem.
Bekliyorum. Sigara ve alkol kullanıyorum böyle bişeyin haberini alsam. Bırakıcam biran önceBelki geç döllenme olmuştur az bekle canım
Sen ne olur ne olmaz bırak sigarayı ve alkolüBekliyorum. Sigara ve alkol kullanıyorum böyle bişeyin haberini alsam. Bırakıcam biran önce
Evet tatlim yaptim ama negatifNaptınnn canım test yapacaktın bugün
Kesinlikle öyle umut her zaman var hiç canını sıkmaEvet tatlim yaptim ama negatif
Gebelik varsa bile daha çok erken
Vücut ısım 37olmuş yarin sabah eğer düşüş olursa adet olucam demektir
Yok 37 veya üzeri olursa hala umut vardir demek
Aynen öyleeeKesinlikle öyle umut her zaman var hiç canını sıkma
Belki de gebesiniz farkında değilsiniz gebelikten sonra rahim kalınlaşması olduğu için iliski sonrası pecetede gorebilecegin çok çok açık pembe bir kanama benim başıma gelmişti o ay da adet olmadım ve gebe olduğumu öğrenmistimReglime 5 gün var ve affınıza sığınarak soruyorum benim ilişki sonunda apaçık pembe akıntım oldu acaba bu yerleşme mi yoksa real başlangıcı mı?
Ben hep düzenli regl olurdum bu kaç aydır beş gün erken diğer ay da dokuz gün gecikti bazen gecikme olabiliyormuşhamike olduğumu düşünüyorum ama kan negatif idarda öyle reglim 2 gün gecikti hiç bi zaman geçikmeyen varmı böyle olan kızlarBelirsizlikle kafayı yicem.
Ben regl oldumBelki de gebesiniz farkında değilsiniz gebelikten sonra rahim kalınlaşması olduğu için iliski sonrası pecetede gorebilecegin çok çok açık pembe bir kanama benim başıma gelmişti o ay da adet olmadım ve gebe olduğumu öğrenmistim