- 11 Temmuz 2022
- 170
- 47
- 26
-
- Konu Sahibi ruyamsi9288
Yerleşme kanaması nasıl oluyor beni bilgilendirir misiniz lütfen
Alıntılı
Alıntılyamadım kusura bakmayınBazen regli geçince bazen regliye yakın bir tarihte. Kahverengi, pembe renkte (genel olarak pıhtısız) çok az lekelenmeler olur. Bazen 1 kez görürsünüz bazen günde 1-2 damla fakat 2-3 gün sürebilir. Ped kullanmak gerekmez. Çoğunlukla çamaşırda bile görünmez sadece lavaboya gittiğinizde peçeteye gelir. Ayrıca her kadında da olmaz.
Normale göre az regli oldum, kısa sürdü, normalde 3 ped kullanırım bu sefer 1 tane kullandım gibi bir şey değildir. Regli olmadığını anlarsınız kesinlikle
İlk başlarda kırmızı kan ile başladı gittikçe turunculaştı şimdi pembe kan geliyor affınıza sığınarak, ped takıyorum ama pede gelmiyor tuvalete gidip sildikçe görüyorum. damla damla değil ama fazla da gelmiyor kullandığım ilaçlardan dolayı adetim böyle olmuş olabilir mi? Fazlasıyla antibiyotik ve birçok ilaç kullandığım bir dönemden geçtim korunmasız ilişki yaşadığım içinde böyle bir olasılığıda göz önünde bulundurmak istedim. çok uzattım kusura bakmayın ama 2 ay önce ertesi gün hapı kullanmıştım belki bunun da bir etkisi vardır
Antibiyotik ve ertesi gün hapı regliyi etkiliyor. Hatta bir kez ella kullanmak gibi bir hata yapmıştım. 5 ay düzene girmedi..Eğer günlerdir devam eden bir kanama ise yerleşme kanaması değildir. Ufak bir ihtimal (korunmasız ilişki dediğiniz için) kimyasal gebelik olabilir. Ancak o da regli ile atılıyor hatta çoğu kadın bunu anlamıyor zaten. Yerleşme kanamasında kırmızı kan şeklinde bir şey görmezsiniz. Zaten hamilelikte hangi aşamasında olursa olsun kırmızı kanama iyi bir şey değildir. Muhtemelen hamile değilsinizdir.
Çok teşekkürler. sizin ertesi gün hapı kullandığınızda adetiniz nasıl geçti düzene girene kadar az mı gördünüz?
Çok teşekkürler yardımınız içinİlk ay 10 gün falan gecikti çok yoğun geçti sonraki ay sanırım 3-4 gün gecikti ama neredeyse 1,5 gün sürdü. Sonrasında ara kanama yaşadım falan. 5. Aydan itibaren eski düzeninde devm etti
Reglime 5 gün var ve affınıza sığınarak soruyorum benim ilişki sonunda apaçık pembe akıntım oldu acaba bu yerleşme mi yoksa real başlangıcı mı?Bazen regli geçince bazen regliye yakın bir tarihte. Kahverengi, pembe renkte (genel olarak pıhtısız) çok az lekelenmeler olur. Bazen 1 kez görürsünüz bazen günde 1-2 damla fakat 2-3 gün sürebilir. Ped kullanmak gerekmez. Çoğunlukla çamaşırda bile görünmez sadece lavaboya gittiğinizde peçeteye gelir. Ayrıca her kadında da olmaz.
Normale göre az regli oldum, kısa sürdü, normalde 3 ped kullanırım bu sefer 1 tane kullandım gibi bir şey değildir. Regli olmadığını anlarsınız kesinlikle
Reglime 5 gün var ve affınıza sığınarak soruyorum benim ilişki sonunda apaçık pembe akıntım oldu acaba bu yerleşme mi yoksa real başlangıcı mı?
Benim soruma da cevap verebilir misinizİlişki sonunda yerleşme kanaması mümkün değil. Tahriş olmuş olabilir, regli başlangıcı olabilir
benim regl olmama 3 gün varken akıntım pembe gelmeye başladı 24 saat falan sürdü sanırım yani iki günü bulmadı tuvalete gidince geliyordu iç çamaşırımda iki damla falan olmuştu gelmiyordu yani sonra kesildi tamamen bugün kanamanın olduğu günü sayarsak 6. Gün regl olmadım bugün belimde ağrı var sağlık ocağına gittim bir hafta sonra test yapmaya gel dedi bat gününden bi gün önce idrar testi yapmıştım negatifti tekrar yapmak istemiyorum sizce gebelik midir sol göğüsümde agrı var birde belimde başka bir şeyim yok
Merhaba bu saydığıniz belirtileri ben de yaşıyorum günüm geçti lavaboya gittiğim de peçeteye geldi hafif 1 damla pembe ve akinti ile bende mi acaba demekten düşünmekteyim.Yarin sabah testi deneyeceğim. Sabah yapılıyor muş ya nasıl beklerim bilmem sabahı..Bazen regli geçince bazen regliye yakın bir tarihte. Kahverengi, pembe renkte (genel olarak pıhtısız) çok az lekelenmeler olur. Bazen 1 kez görürsünüz bazen günde 1-2 damla fakat 2-3 gün sürebilir. Ped kullanmak gerekmez. Çoğunlukla çamaşırda bile görünmez sadece lavaboya gittiğinizde peçeteye gelir. Ayrıca her kadında da olmaz.
Normale göre az regli oldum, kısa sürdü, normalde 3 ped kullanırım bu sefer 1 tane kullandım gibi bir şey değildir. Regli olmadığını anlarsınız kesin
Benim şuan da pembe akıntı geldi anlamadım regl mi olucam acabaMerhaba bu saydığıniz belirtileri ben de yaşıyorum günüm geçti lavaboya gittiğim de peçeteye geldi hafif 1 damla pembe ve akinti ile bende mi acaba demekten düşünmekteyim.Yarin sabah testi deneyeceğim. Sabah yapılıyor muş ya nasıl beklerim bilmem sabahı..
Damla olarak mı geldi pembe akintiBenim şuan da pembe akıntı geldi anlamadım regl mi olucam acaba
43 gün önce ilişkiye girdim yaklaşık 33 gün sonrada gebelik testi yaptım negatif cikti fakat hala adet olmadım 17 gün gecikti 2 gün önce ilk kafverengi pıhtı geldi sonrasında her tuvalete ciktiğımda peçeteme kırmızı lekeler geliyor hamile olmak istemiyorum beni bilgilendirir misiniz. Adet dönemlerimde olduğu gibi sivilcelenme gaz eklem agrilarım koltukaltı bezesinde agri duyuyorum ara ara lütfen yardım edin Regli olmak istiyorum inşallah hamile değilimdirBazen regli geçince bazen regliye yakın bir tarihte. Kahverengi, pembe renkte (genel olarak pıhtısız) çok az lekelenmeler olur. Bazen 1 kez görürsünüz bazen günde 1-2 damla fakat 2-3 gün sürebilir. Ped kullanmak gerekmez. Çoğunlukla çamaşırda bile görünmez sadece lavaboya gittiğinizde peçeteye gelir. Ayrıca her kadında da olmaz.
43 gün önce ilişkiye girdim yaklaşık 33 gün sonrada gebelik testi yaptım negatif cikti fakat hala adet olmadım 17 gün gecikti 2 gün önce ilk kafverengi pıhtı geldi sonrasında her tuvalete ciktiğımda peçeteme kırmızı lekeler geliyor hamile olmak istemiyorum beni bilgilendirir misiniz. Adet dönemlerimde olduğu gibi sivilcelenme gaz eklem agrilarım koltukaltı bezesinde agri duyuyorum ara ara lütfen yardım edin Regli olmak istiyorum inşallah hamile değilimdir
Merhaba bu saydığıniz belirtileri ben de yaşıyorum günüm geçti lavaboya gittiğim de peçeteye geldi hafif 1 damla pembe ve akinti ile bende mi acaba demekten düşünmekteyim.Yarin sabah testi deneyeceğim. Sabah yapılıyor muş ya nasıl beklerim bilmem sabahı..