Selamlar yerleşme kanaması

Selamlar benim bat a 6 gün var göğüs hassaslaşması dışında şu 2 gündür çok fazla olmasa da nadiren beyaz akıntım var sebebi nedir regl yaklaştığı için midir
Selam canim akinti durumu biraz karışık regl öncesi de ola biliyor, gebeliktende de olur
Sen en iyisi stres yapma sabrla vaktini bekle
Yillardir o kadar vucudumu dinledim ki tüm belirtileri yaşadim ama hamile değildim
Psikolojik oluyor çünki

Selam canim akinti durumu biraz karışık regl öncesi de ola biliyor, gebeliktende de olur
Sen en iyisi stres yapma sabrla vaktini bekle
Yillardir o kadar vucudumu dinledim ki tüm belirtileri yaşadim ama hamile değildim
Psikolojik oluyor çünki
Kesinlikle öyle benim adet önceside geliyordu korunmasız yaşadığım için bu ay belllkiiii dedim. Allah sizede nasip etsin inşallah ❤️

Kesinlikle öyle benim adet önceside geliyordu korunmasız yaşadığım için bu ay belllkiiii dedim. Allah sizede nasip etsin inşallah ❤️
Amin canim isteyen herkese nasip olsun
Benimde dün gece lekelenmem oldu adetime daha 5gün var,aceba yerleşme lekesimidir diye içim içime sigmiyor

İlişki sonrasi peçeteye değdi açık kirmizi pembemsi lekeydi
Daha sonra gelen akintilar beyaz, açık sarı renk olan her zamanki gibiydi
Canım benim yerleşme kanaması olmuş olabilir peçeteye sildikçe geliyor zaten ped takmana bile gerek kalmaz ya pembemsi ya da kahverengi oluyor. Kendi vücudunu daha iyi bilirsin adetin gün 5 gün oynar mı oynamaz mı. Genellikle beklenilen adet tarihinden 4-5 gün ya da 2 gün önce görülüyor zaten yerleşme kanaması. Adet tarihini beklemekte fayda var ya da heyecanlanır bekleyemezsen bile 2-3 gün sonra test yap yerleşme olduysa çıkma ihtimali var, negatif çıkarsa üzülme ümidini sakın kaybetme inşallah dilediğin her şey gönlünce olur güzel haberlerini alırız. ❤️

Canım benim yerleşme kanaması olmuş olabilir peçeteye sildikçe geliyor zaten ped takmana bile gerek kalmaz ya pembemsi ya da kahverengi oluyor. Kendi vücudunu daha iyi bilirsin adetin gün 5 gün oynar mı oynamaz mı. Genellikle beklenilen adet tarihinden 4-5 gün ya da 2 gün önce görülüyor zaten yerleşme kanaması. Adet tarihini beklemekte fayda var ya da heyecanlanır bekleyemezsen bile 2-3 gün sonra test yap yerleşme olduysa çıkma ihtimali var, negatif çıkarsa üzülme ümidini sakın kaybetme inşallah dilediğin her şey gönlünce olur güzel haberlerini alırız. ❤️
Başka belirtin var mı canım

Yok canim ben yillardir 32-32günde bir adet olurum,bazen 30cu güne denk gelir bazen 35-36ci güne ama asla 27ci gün olmam.
Bende yerleşme olduğunu düşünüyorum bu ay mfk ürünleri kullandim erken adet olsam şimdiye sökülürdü
Normalde adet olunca hemen sökülür lekelenme katiyyen olmaz bende, hayatımda bir ilk yaşadım resmen
Yarin sabah vücut ısım ölçdügümde anlarım onagore test işini düşünürüm 😅

Başka belirtin var mı canım
Günlerdir sağ kasıkta batmalar partlayacak gibi agrilar oluyordu, dün akşam 6-7 gibi alt karın bölgemde agri oldu adet ağrısı gibi, göğüslerim dokununca ağrıyor hassasiyet oluştu
Gece lekelenmem oldu ve tüm gün hiçbir şey olmadi,beyaz açık sarı akintim oldu
Ha birde nabzim çok yüksek

Yok canim ben yillardir 32-32günde bir adet olurum,bazen 30cu güne denk gelir bazen 35-36ci güne ama asla 27ci gün olmam.
Bende yerleşme olduğunu düşünüyorum bu ay mfk ürünleri kullandim erken adet olsam şimdiye sökülürdü
Normalde adet olunca hemen sökülür lekelenme katiyyen olmaz bende, hayatımda bir ilk yaşadım resmen
Yarin sabah vücut ısım ölçdügümde anlarım onagore test işini düşünürüm 😅
Ay inşallahhh güzel haberler alırsın hadi bakalım ümitlendim bende senin adına ❤️

Günlerdir sağ kasıkta batmalar partlayacak gibi agrilar oluyordu, dün akşam 6-7 gibi alt karın bölgemde agri oldu adet ağrısı gibi, göğüslerim dokununca ağrıyor hassasiyet oluştu
Gece lekelenmem oldu ve tüm gün hiçbir şey olmadi,beyaz açık sarı akintim oldu
Ha birde nabzim çok yüksek
Adet ağrıların tek taraflı oluyor mu? benim dün akşam sol kasık ağrım oldu sağ tarafta hissettiriyordu ara ara

Kızlar adetime 4 gün var sabah kahverengi leke geldi şimdi kırmızıya döndü çok az damla şeklinde.yerleşme kanamasıysa İnternette kırmızıya dönerse düşük riski olabilir diyorlar dogru mu

X