- 27 Mart 2019
- 29.336
- 105.637
-
- Konu Sahibi Dogangunes1
Rica etsem Erzurum tokat erba ve Sakaryayi da listeye alıp tekrar sıralar mısınKastamonu Çatalzeytin>Gümüşhane Torul>Afganistan Kabil
Yine mi aile apartmanı?Gumushanelı bır çocukla görüşüyorum cıddı olarak ..cocugun kendine aıt evı var .bınada 3 daıre var.bırınde anne babası, dıgerınde yengesı çocukları, dıgerındede bız oturacağız.yenge çalışıyor çocuklara kaynana bakıyor .sızce ben aıle bınasını kabul etmelımıyım ? Çocuğu bır türlü ıkna edemedım orayı kıraya ver başka yere çıkalım diyorum yok dıyor yenı yaptırdım masraf yaptım neden başka yere kıraya geçeyim dıyor oda kendince haklı bır nevi. Kararsız kaldım..daha kaynana eltı bunlarla tanışmadım bıle.onyargılı mı yaklaşıyorum sızce
Adim adım Turkiye diye bir program vardıEki Görüntüle 3471178
Eki Görüntüle 3471179
Eki Görüntüle 3471180
Eki Görüntüle 3471181
Yalvarırım sal artık bizi, nedir tez çalışması sosyolojik araştırma falan mı yapıyorsun?
Bayburt da var aslında. Bence hepsini saysın, güncel listeyi öyle hazırlayalım.Rica etsem Erzurum tokat erba ve Sakaryayi da listeye alıp tekrar sıralar mısınkafamda netleşmedi çünkü
Sen aklını toplayana kadar evlenme. Her konun evlilik üzerine Kastamonu’dan tut tokata sürekli evlilik kovalamışsın. Ne hikmete çoğu da aile apartmanı. Evlenmek için evleneceksin gibi duruyorGumushanelı bır çocukla görüşüyorum cıddı olarak ..cocugun kendine aıt evı var .bınada 3 daıre var.bırınde anne babası, dıgerınde yengesı çocukları, dıgerındede bız oturacağız.yenge çalışıyor çocuklara kaynana bakıyor .sızce ben aıle bınasını kabul etmelımıyım ? Çocuğu bır türlü ıkna edemedım orayı kıraya ver başka yere çıkalım diyorum yok dıyor yenı yaptırdım masraf yaptım neden başka yere kıraya geçeyim dıyor oda kendince haklı bır nevi. Kararsız kaldım..daha kaynana eltı bunlarla tanışmadım bıle.onyargılı mı yaklaşıyorum sızce
Gumushanelı bır çocukla görüşüyorum cıddı olarak ..cocugun kendine aıt evı var .bınada 3 daıre var.bırınde anne babası, dıgerınde yengesı çocukları, dıgerındede bız oturacağız.yenge çalışıyor çocuklara kaynana bakıyor .sızce ben aıle bınasını kabul etmelımıyım ? Çocuğu bır türlü ıkna edemedım orayı kıraya ver başka yere çıkalım diyorum yok dıyor yenı yaptırdım masraf yaptım neden başka yere kıraya geçeyim dıyor oda kendince haklı bır nevi. Kararsız kaldım..daha kaynana eltı bunlarla tanışmadım bıle.onyargılı mı yaklaşıyorum sızce
Afkan ne beafkanlıdan iyidir
Hiç mi hayat meşgaleniz yok yahu milletin hayatının seceresini tutmuşsunuzValla sırayla gidiyorsun gibi, Erzurumla başlamışsın Bayburt, Sakarya, Tokat, Kastamonu araya da bir afgan sıkıştırmıştın. Şimdi de Gümüşhane. 80 günde devri alem mübarek
Ay ne uğraşıcam senleHiç mi hayat meşgaleniz yok yahu milletin hayatının seceresini tutmuşsunuz
Kendi kişisel gelişiminize vakit harcayın daha ziyade
Bence ihtiyacınız da var
Bu arada bneı bilen bilir
Gelen cevap konu sahibinden ya da aşina oldugum uyeler tarafından olmayınca asla açmıyorum, hani kendinizi yırtacak olursanız hıc bana ugramayacak bile, haber ediyim ona göre efor harcayın dedim
Gümüşhanesini bilmem ama altlı üstlü oturmak bi zulüm . Asla evlendiğini anlamıyorsun evlilik hayatı diye bi şey olmuyor ve inan bana biri için düzenini bozup şehir değiştirmeye değmezGumushanelı bır çocukla görüşüyorum cıddı olarak ..cocugun kendine aıt evı var .bınada 3 daıre var.bırınde anne babası, dıgerınde yengesı çocukları, dıgerındede bız oturacağız.yenge çalışıyor çocuklara kaynana bakıyor .sızce ben aıle bınasını kabul etmelımıyım ? Çocuğu bır türlü ıkna edemedım orayı kıraya ver başka yere çıkalım diyorum yok dıyor yenı yaptırdım masraf yaptım neden başka yere kıraya geçeyim dıyor oda kendince haklı bır nevi. Kararsız kaldım..daha kaynana eltı bunlarla tanışmadım bıle.onyargılı mı yaklaşıyorum sızce