ya o bu değil de bu forumdaki kadınlar bu zengin zengin adamları nereden buluyorlar?Bana denk gelenler hep çulsuz
birine estetik yaptıralım diye ısrar eden koca,birine apartmanlı koca,birine döner işletmeli koca.Bana denk gelen hep maaşlılar.nereden buluyorsunuz?benim çevrem mi fakir acaba? Ya hadi şimdi yaşım geldi diyelim gençken de yok mühendis yok beyaz yaka maaşlı evi bile olmayan tiplerdi.İnanın çirkin de değildim.Uzun boylu,beyaz tenli ,renkli gözlü,sarışınım ben ya
yüksek lisansım var.Her yola giderim acayip uyumluyum.Kendini övmüşsün demeyin nolur nedenini bilmiyorum.
Neyse sakinim
konuua dönersek bu devirde adam haklı.Ben olsam aileye bakarım.yani iş eşte biter.eşin ve sen sınırınızı koruyabilirseniz neden olmasın.Bi yere gitmek istersin çocuğu hemen bırak işini hallet gel ki öyle bi kadın demek ki eltinin bebeğime bakıyor.Buradan karar verme git tanış.belki modern insanlar.Gümüşhanede ne moderni demeyin.Benim bi tanıdığım giresun da kayınvalidesiyle çok da yakın.kız spora gider cocuğu bırakır,kocasıyla gece çıkar çocuk kv de kalır.kadında akşam yemeklerini yerler çoğu zamam yemek yapmaz.böyleleri de var.