selam

Tuxgxba & Mxuxrsel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
122
0
41
merhaba arkadaşlar ben kadınlar kulübünü daha dün keşfettim ve çok mutlu oldum böyle bişeyle karşılaştığım için şimdi benide aranıza alırsanız sevinirim.Hepinize sevgilerimi gönderiyorum.a.s.

SLM canim aramiza hos geldin konuyu buraya actigina göre sende bebek istiyorsun

hoşbulduk ! gerçekten sizlerle tanıştığım için çok mutluyum en azından artık yalnız olmadımı daha iyi anlıyorum. Evet canım bende bi bebeğim olsun istiyorum Allah kısmet ederse temmuzun ilk haftası başlıyoruz tedaviye tüp bebek için .
Derya hakan ve adayadayı sizede selamlar

canım inşallah bebeğine en yakın zamanda kavuşursun çevremde sperm kalitesi düşük biçok bebek isteyen çift vardı iyi bi tedaviyle bebek sahibi oldular önemli olan çok iyi işinin ehli bi doktor ve merkez bulmanız siz nerde tedaviye başladınız

istanbulda başlıyoruz tedaviye bahçelievler medicana da. inşallah umutlarımız boşa çıkmaz Allah hepimizin yardımcısı olsun

istanbulda başlıyoruz tedaviye bahçelievler medicana da. inşallah umutlarımız boşa çıkmaz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tugba Selam,
Hosgeldin, umarim en kisa zamanda dileklerin kabul olur. Hic kafana takma doktorunun asilama onermemesini. Senin gibi bir suru insan var, Ornegin BENNNNNNN.
Sevgi ile kal ve sormak istedigin zaman burada herkesin sana seve seve yardim edecegini unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…