selam

Tuğba Canim Hoşgeldiiin.sende Sorun Varmiydi Yoksa Sorun Sadece Eşinin Sperm Sayisii Mi

Selam canım hoşbuldum gerçekten a.s Bende herhangi bi problem yok gibi sorun eşimin sperm sayısı. Bide dün doktorumla konuştum 2 temmuzda istanbula gidiyorum o zaman rahmime bakacak eğer kist falan varsa önce onun tedavisini yaparız tüp bebek bi sonraki aya kalabilir dedi çok korkuyorum umarım bi aksilk çıkmaz ne olur benim için dua edin

inşallah canım. hayırlısı sorun erkeğin sperm sayısı olduğunda tüp bebek tedavisi daha iyi sonuç veriyor bildiğim kadarıyla. İnşallah sonuç alırsın

İnşallah Aslıcım bende öyle duymuştum ama bakalım hayırlısı olur inşallah.Ama yinede çok tedirginim ve heyecanlıyım negatif sonuç almaktan çok korkuyorum duygularım karmakarışık sinir sistemim altüst olmuş durumda hiç birşey yapmak istemiyorum her an patlamaya hazır bomba gibiyim sigarayı bırakıyorum buda beni çok zorluyo istanbula gitmeme 10 gün kaldı ve zaman geçmiyo sanki bu belirsizlikten biran önce kurtulmak istiyorum dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun (Aminn)

tuğba
öncelikle kk ya hoşgeldin
moralini yükset tut çünkü spermden kaynaklanan tedavide başarı oranı daha yüksek.
benim sol tüpüm tıkalı sağ da çikolata kistim var.tüp bebek tedavisi gördüm şu anda sonucu bekliyoruz cuma günü test yapılacak bakalım hayırlısı artık benimle birlikte tüm dileyenlerin kucaklarına bebekleri en kısa zamanda gelsin inşallah
tedavi sürecinde moralini yüksek tut
ve uğraşacak bişeyler bul
bol bol gezmelere çık yürüyüşler yap evde uğraşacak hobiler yarat kendine ama ne olursa olsun devamlı bu durumu düşünme
psikoloji çok önemli çünkü
ve olumsuz düşünen hayata kötü bakan insanlardan ve konuşmalarından uzak dur
inandıktan sonra olmayacak şey yoktur gibi geliyor bana
tüm iyi dileklerim seninle

Selam canım aramıza hoşgeldi.

Bizim durumumuz kısmen aynı sayılır. Benimde eşimde sperm yok. Bizde adetimi bekliyoruz başlamak için. bugün yarın gelicek inşallah. Bekledikçe gelmek bilmiyor kendini naza çekti ama yerimseniben. Biz sizden 1 adım önde olucaz sanırım. Sana yaşadıklarımı tek tek anlatırım. Sende sormak istediğn şey varsa çekinmeden sor lütfen.

Görüşmeküzere...

tuğba
öncelikle kk ya hoşgeldin
moralini yükset tut çünkü spermden kaynaklanan tedavide başarı oranı daha yüksek.
benim sol tüpüm tıkalı sağ da çikolata kistim var.tüp bebek tedavisi gördüm şu anda sonucu bekliyoruz cuma günü test yapılacak bakalım hayırlısı artık benimle birlikte tüm dileyenlerin kucaklarına bebekleri en kısa zamanda gelsin inşallah
tedavi sürecinde moralini yüksek tut
ve uğraşacak bişeyler bul
bol bol gezmelere çık yürüyüşler yap evde uğraşacak hobiler yarat kendine ama ne olursa olsun devamlı bu durumu düşünme
psikoloji çok önemli çünkü
ve olumsuz düşünen hayata kötü bakan insanlardan ve konuşmalarından uzak dur
inandıktan sonra olmayacak şey yoktur gibi geliyor bana
tüm iyi dileklerim seninle

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim tavsiyelerine uymaya çalışıcam ben şuan işyerindeyim burda yalnızım konuşup sohbet edebileceğim biri yok ve insan bu süreçte en çok buna ihtiyaç duyuyo ve çok şanslıyımki kk yı keşfettim ve sizlerle tanışma fırsatı buldum.Cuma günü test yapılacak demişsin yani büyük gün yarın Hadi inşallah güzel haberlerini alırız.Dualarım seninle canım Allah hepimizin yardımcısı olsun (Amiiin )

Hasibecim merhaba
En yüksek ihtimalle sende benim gibi çok heyecanlı ve gerginsindir ve bu yüzden adetin gecikiyor biliyorum kolay değil ama sakin olmaya çalış umarım seni daha çok bekletmeden gelir ve biran önce tedaviye başlarsın ve tecrübelerinide bana aktarırsın :) İnşallah herşey yolunda gider önümüzdeki yaza bebişlerimiz kucağımızda olur .
Haberlerini bekliyorum canım. Görüşmek üzere :1hug:

selam tere testin bugün yapılacaktı değilmi sonucu öğrenince bizimle paylaşmayı ihmal etme sakın merakla bekliyorum inşallah sonuç yüzümüzü güldürür mevlam hepimize güzel hayırlı haberler almak ve vermek nasip etsin (Amin )

Selam canım hoşbuldum gerçekten a.s Bende herhangi bi problem yok gibi sorun eşimin sperm sayısı. Bide dün doktorumla konuştum 2 temmuzda istanbula gidiyorum o zaman rahmime bakacak eğer kist falan varsa önce onun tedavisini yaparız tüp bebek bi sonraki aya kalabilir dedi çok korkuyorum umarım bi aksilk çıkmaz ne olur benim için dua edin

oncelikle meraba tugbacim hosgeldin aramiza insallah bir aksilik cikmaz canim zaten sende sorun cikmazsa buyuk bir ihtimal bebeginiz olur diye dusunuyorum bende bu ay 2. asilamami yaptirdim insallah bebisim vardir ayin 28 i buyuk gun benim isin..dua edin arkadaslar:1hug::1hug:a.s.

oncelikle meraba tugbacim hosgeldin aramiza insallah bir aksilik cikmaz canim zaten sende sorun cikmazsa buyuk bir ihtimal bebeginiz olur diye dusunuyorum bende bu ay 2. asilamami yaptirdim insallah bebisim vardir ayin 28 i buyuk gun benim isin..dua edin arkadaslar:1hug::1hug:a.s.

mehaycım nasılsın nasıl gidiyor herhangibir belirtin varmı benim bugünlerde kasıklarım ağrıyor bide akıntım geliyor ben hemen panik oluyorum koşa koşa wc gidiyorum yoksa rengl mi oldum diye olmadığını görünce seviniyorum geçse şu günlerde varmı yokmu bir öğrensem rahatlayacağım.kendine iyi bak

Mehaycım inşallah güzel haberlerini alırız bebişinin müjdesini verirsin bize ya hergün dua ederek açıyorum kk yı Allahım inşallah müjdeli bi haber vardır diyee burda okuduğum her iyi haber bana biraz daha umut oluyo çünki ben çok heyecenlıyım ve çok korkuyorum sakin görünmeye çalışıyorum ama onu bile beceremiyorum bir hafta sonra istanbuldayım ve Allahın izniyle tedaviye başlıcam bunu düşünmek bile beni heyecanlandırıyo ve ne kadar istemesemde ya olmazsa düşüncesi kara bulut gibi gelip çöküyo üstüme.

Ben hergün hepimiz için dua ediyorum zaten elimizden başka bişey gelmiyo sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin olurmu canım arkadaşlarım hepinize kucak dolusu sevgiler :1hug:

Kızlar çok heyecanlıyım yaa off günler geçmek bilmiyo Allah izin ederse cumartesi yola çıkıyorum pazar sabahı istanbuldayım Pazarteside doğruu doktoraaa :))) rahmimi kontrol edecek önce inşallah kötü bişey çıkaz bide bende sorun çıkarsa :KK43: bir ay daha beklemek istemiyorum.
Kızlar ne olur benim için dua edin bi aksilik çıkmasın da 5 temmuzda başlayalım tedaviye sabrım su kesildi valla bebişime kavuşmak istiyorum veeee
TOKAT 'a güzel heberlerle dönmek istiyorum ,Allahım sen bana ve benim gibi yürekten sana el açanlara müjdeli haberler nasip et yarabbim ,bebişlerimize kavuştur bizleri ( Amin)

Kızlar çok heyecanlıyım yaa off günler geçmek bilmiyo Allah izin ederse cumartesi yola çıkıyorum pazar sabahı istanbuldayım Pazarteside doğruu doktoraaa :))) rahmimi kontrol edecek önce inşallah kötü bişey çıkaz bide bende sorun çıkarsa :KK43: bir ay daha beklemek istemiyorum.
Kızlar ne olur benim için dua edin bi aksilik çıkmasın da 5 temmuzda başlayalım tedaviye sabrım su kesildi valla bebişime kavuşmak istiyorum veeee
TOKAT 'a güzel heberlerle dönmek istiyorum ,Allahım sen bana ve benim gibi yürekten sana el açanlara müjdeli haberler nasip et yarabbim ,bebişlerimize kavuştur bizleri ( Amin)

cnm merhaba, inşallah herşey yolunda gider, güzel haberlerini bekliyoruzzz:1hug:

canım hadi bakalım hayırlısı olsun
olumlu düşün ve güzel bir moralle başla tedavine
allahın izniyle inşallah herşey yolunda gidecek buna inan
güzel haberlerini bekliyoruz canım
sevgiler... a.s.

canlarım cebid ve tere ikinizede destekleriniz için teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle dönücem. zaman yaklaştıkça iyice heyecanım artıyor içim kıpır kıpır bebişime kavuşacağımı düşünüyorum hep. Allahım inşallah bu mutluluğu nasip eder bana ve bütün kader arkadaşlarıma.

:emir_bebek:Allahım sen kucaklarımıza hayırlısıyla sağlık ve sıhatle yavrularımızı almayı nasip et ( Amin ):emir_bebek:

X