- 19 Haziran 2007
- 122
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi Tuxgxba & Mxuxrsel
Tuğba Canim Hoşgeldiiin.sende Sorun Varmiydi Yoksa Sorun Sadece Eşinin Sperm Sayisii Mi
tuğba
öncelikle kk ya hoşgeldin
moralini yükset tut çünkü spermden kaynaklanan tedavide başarı oranı daha yüksek.
benim sol tüpüm tıkalı sağ da çikolata kistim var.tüp bebek tedavisi gördüm şu anda sonucu bekliyoruz cuma günü test yapılacak bakalım hayırlısı artık benimle birlikte tüm dileyenlerin kucaklarına bebekleri en kısa zamanda gelsin inşallah
tedavi sürecinde moralini yüksek tut
ve uğraşacak bişeyler bul
bol bol gezmelere çık yürüyüşler yap evde uğraşacak hobiler yarat kendine ama ne olursa olsun devamlı bu durumu düşünme
psikoloji çok önemli çünkü
ve olumsuz düşünen hayata kötü bakan insanlardan ve konuşmalarından uzak dur
inandıktan sonra olmayacak şey yoktur gibi geliyor bana
tüm iyi dileklerim seninle
Selam canım hoşbuldum gerçekten a.s Bende herhangi bi problem yok gibi sorun eşimin sperm sayısı. Bide dün doktorumla konuştum 2 temmuzda istanbula gidiyorum o zaman rahmime bakacak eğer kist falan varsa önce onun tedavisini yaparız tüp bebek bi sonraki aya kalabilir dedi çok korkuyorum umarım bi aksilk çıkmaz ne olur benim için dua edin
oncelikle meraba tugbacim hosgeldin aramiza insallah bir aksilik cikmaz canim zaten sende sorun cikmazsa buyuk bir ihtimal bebeginiz olur diye dusunuyorum bende bu ay 2. asilamami yaptirdim insallah bebisim vardir ayin 28 i buyuk gun benim isin..dua edin arkadaslar:1hug::1hug:a.s.
Kızlar çok heyecanlıyım yaa off günler geçmek bilmiyo Allah izin ederse cumartesi yola çıkıyorum pazar sabahı istanbuldayım Pazarteside doğruu doktoraaa :))) rahmimi kontrol edecek önce inşallah kötü bişey çıkaz bide bende sorun çıkarsabir ay daha beklemek istemiyorum.
Kızlar ne olur benim için dua edin bi aksilik çıkmasın da 5 temmuzda başlayalım tedaviye sabrım su kesildi valla bebişime kavuşmak istiyorum veeee
TOKAT 'a güzel heberlerle dönmek istiyorum ,Allahım sen bana ve benim gibi yürekten sana el açanlara müjdeli haberler nasip et yarabbim ,bebişlerimize kavuştur bizleri ( Amin)