Forumdaki herkesin senin kadar aktif olma zorunluluğu mu var, sen beni boşver de kendin açıklama yap. Gerçekten sana izah borçlu olduğum bir konu yok benim. Yorumlarını foruma giren herkes okuyabiliyor.Seninle bugün tanıştım kiki, bende engelli bile değildin daha önce gerçekten varlığından haberdar değilim, çünkü hiç yorumlasmadik. Değil mi?
Herkese iyi günler....
Günlerdir banliydim ve geri geldiğimde banli olduğum sürede bana ait olmayan bir postta, arkamdan benim hakkımda yüzlerce yorum yapıldığını gordum.
Üstelik ben banlıyken bu cesur yorumları yapanlar nedense yıllardır benim tek bir yorumuma ne emoji ne de alintilama yoluyla cevap vermemiş benim de zaten görmezden gelme hakkımı kullanarak varlığını bile unuttugum üyelerdi....
Daha da tuhafı, bu post konu sahibinin talebi olmamasına rağmen (moderatörden cevap hakkı istemiş olmama rağmen) ilginç bir şekilde konu sahibinin talebi dışında) kapatıldığı icin benim hakkımda söylenen hiç bir şeye cevap verme hakkım olmadı...
Muhtemelen bu konuyu açtığım için yine banlanacagim biliyorum, zaten bu başlığı acmamdaki amaç da bu...
Nedense yüzüme karşı tek bir yorum yapmaya cesareti olmayan arkadaşlar için böyle bir imkan yaratayim, ben banlandikca gelip gidip içlerini döksünler, boşu boşuna başka alakasız konularda pusuya yatıp, arkamdan atıp tutmak için aylarca yıllarca tırnak yiyerek banlanmamı beklemesinler dedim...
Konunun muhattaplari kendilerini biliyor, tek tek etiketleyip veya alintilayip rencide etmek istemiyorum, sadece sözkonusu post kapandığı için onları konuma gelip rahat rahat benim hakkında düşündüklerini yazmaya davet ediyorum...
Meydanda yapılan kalleşliğin tenhada özrü olmaz, gelin burda herkesin gözü önünde paylasın kozlarinizi...
Bekliyorum....
Ben boşandım bu bir, 18 yıl önce açtığım konunun üstüne yeni bir boşanma postu açmadım ama yüzlerce kez 20 yılda neler yaşadığımı boşanma konularında tekrar tekrar anlattım, 18 yılda tek üyelikle tek nickle yazdım, konularimi veya yaşadıklarımı asla gizlemedim, açık yüreklilikle anlattım bu iki, "nefret ve dalga geçerek cevap vermek" ? ? ?Ha tamamı birebir sana ithafendi zaten. Hala da açıklama bekliyorsun şaka gibi. Neden sen bazı şeylere açıklık getirmiyorsun ki? Mesela bunca yaşadığın şeye rağmen sen neden boşanmadın piraye? Kendi yaptığın/yapmadığın şeylerin aynılarına neden nefretle ve dalga geçerek cevap veriyorsun? Sen gerçekten o yorumları yapabilecek konumda mısın?
Ne zaman boşandın?Ben boşandım bu bir, 18 yıl önce açtığım konunun üstüne yeni bir boşanma postu açmadım ama yüzlerce kez 20 yılda neler yaşadığımı boşanma konularında anlattım, 18 yılda tek üyelikle tek nickle yazdım, konularimi veya yaşadıklarımı asla gizlemedim, açık yüreklilikle anlattım bu iki, "nefret ve dalga geçerek cevap vermek" ? ? ?
Heh bunları aynen ben de düşünüyorum. Insanlar mükkemmel bir portre çizebildiklerini düşünüp öyle devam ediyorlar. Artı sen de piraye de mesela çok aktif değilsiniz ana sayfada hatta hiç. Orda yorumlarla birbirlerine destekle ya da emojilerle taraf olunuyor bir şeylere. Illa ki bu tiplerin de etrafında birileri oluyor, destekleniyorlar. Piraye de sen de benim için gerçekten tatafsız üyelerdensiniz. 3 5 üye daha vardır o şekilde. Yani ben de çok aktifim sorulsa bana yakınında kim vardır bunların diye isim vermemem.Bu arada devamli piraye sert yorum yaptiginda eski konulari ortaya atiliyor ama forumun bu mantigini bilip aldigi uyelikle tek bir konu dahi acmadan yillarca herkesin her şeyini karistiran ve sert yorumlar yapan baska uyeler de var. Onlara tepki veren 1-2 kişi gordum sadece bu kadar topluluk oluşmadi.
Bu insanlarin hayatlarinda hic bisey yaşamadigini mukkemmel insanlar olduklarindan her yorumu yapma haklari mi oluyor sirf konu acmadilar diye. Kimlerin neleri vardir...
Nazım’ın Piraye’sine 12 sayfa yazılmamıştır yaArkamdan 12 sayfa yorum yapılmış, 12x20= 240 teşekkürler.
Bu arada devamli piraye sert yorum yaptiginda eski konulari ortaya atiliyor ama forumun bu mantigini bilip aldigi uyelikle tek bir konu dahi acmadan yillarca herkesin her şeyini karistiran ve sert yorumlar yapan baska uyeler de var. Onlara tepki veren 1-2 kişi gordum sadece bu kadar topluluk oluşmadi.
Bu insanlarin hayatlarinda hic bisey yaşamadigini mukkemmel insanlar olduklarindan her yorumu yapma haklari mi oluyor sirf konu acmadilar diye. Kimlerin neleri vardir...
Arkamdan 12 sayfa yorum yapılmış, 12x20= 240 teşekkürler.
Heh bunları aynen ben de düşünüyorum. Insanlar mükkemmel bir portre çizebildiklerini düşünüp öyle devam ediyorlar. Artı sen de piraye de mesela çok aktif değilsiniz ana sayfada hatta hiç. Orda yorumlarla birbirlerine destekle ya da emojilerle taraf olunuyor bir şeylere. Illa ki bu tiplerin de etrafında birileri oluyor, destekleniyorlar. Piraye de sen de benim için gerçekten tatafsız üyelerdensiniz. 3 5 üye daha vardır o şekilde. Yani ben de çok aktifim sorulsa bana yakınında kim vardır bunların diye isim vermemem.
Herkes kocasından hamileyken şiddet görüp çocuğunu engelli doğurmuyor cirilla. Bunlar olabilir ama sen bunu yaşayıp on sene daha evli kalıyorsan kusura bakma hiç bir konuda hemen boşanamayan kadınları zorbalayamazsın/Bu arada devamli piraye sert yorum yaptiginda eski konulari ortaya atiliyor ama forumun bu mantigini bilip aldigi uyelikle tek bir konu dahi acmadan yillarca herkesin her şeyini karistiran ve sert yorumlar yapan baska uyeler de var. Onlara tepki veren 1-2 kişi gordum sadece bu kadar topluluk oluşmadi.
Herkes kocasından hamileyken şiddet görüp çocuğunu engelli doğurmuyor cirilla. Bunlar olabilir ama sen bunu yaşayıp on sene daha evli kalıyorsan kusura bakma hiç bir konuda hemen boşanamayan kadınları zorbalayamazsın/
Piraye zorbalıyor.
Ne kadar kırıcı üzücü bende sizlerden fikir alırım sandım . Seviyorum bu adamı seviyorummmm . Sevmesem ne çocuk yapardım burda annesiz babasız ne de böyle eğitim alır kavga da etse ona uygun yemekler yapardım . Ama bencilliği o kadar çok ki artık bende tükendim yoruldum . Babamla çok güzel yaşıyordum yine yaşarım hemde kendi vatanımda ben bu adamı sevdim . Siz hiç sevmemişsiniz anlayamıyorsunuz
Konu sahibinin herhangi bir konuda bilgi toplayıp , analiz edip , kullanabilme becerisi hiç yok gibi .... Kadınin elindeki " eşinin narkotik durumu" gibi devasa bir bilgiyi bile üç gün sonra zorla alabildik ağzından çünkü "onemsememiş"...Türkiye ye dönem, evde oturam, cocuguma anne sevgisi verem, rızkımızı allah verir diyen biri kendisi özetle...Eger musatseniz ve konuya hakimseniz özelden kısaca bilgilendirseniz keşke ...Başka türlü herhangi biseyle ilgili doğru bilgi verip doğru soruları sorup gelen veriyi doğru okuyup analiz etmesi ve doğru karar alabilmesi imkansız çünkü...
Ben, seninle benzer yoldan geçen hemcinslerine bu sert uslubu kullanmanı beğenmiyorum.Yıkıcı türden yorum yapmamanızı rica ediyorum. İnsanların hayatlarından ufak kesintileri burada okuyoruz, resmin tamamını görmüyoruz.
Daha fazla faydam olabilmesi için dediğiniz gibi özelden kendisiyle iletişime geçeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?