Selam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben söz konusu konudaki yorumları çok okumadım ama ona benzer konularda konu sahibini çıldırtana kadar üstenci yorumların olduğunu söyleyebilirim. Hatırladığım iki konu biri burcu diye birinin konusuydu araba kaynana kayınbaba mevzusu baya bi yorum alan konuydu, diğeri kaynanasıyla kayınbabası gelip 3-4 ay kalan üyenin konusu. İki üyeyi de çıldırtana kadar devam ettin üstelik kendi kendine çıkarımladığın ve bana ve birçok kişiye göre doğruluk payı olmayan ithamlarla. Hani fikrini söyler çekilirsin beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez ama hayır sen fikrinin doğruluğunu alaycı uslupla konu sahibi banlanana kadar devam ediyorsun. Ben senin yazdığın konuda Allah diyorum yine konu uzayacak sarpa saracak bu konuda da böyle oldu. Valla şu konuya da yazıp yazmama konusunda bi kararsız kaldım şarjım az hiç münakaşaya giresim yok ama kimse seni kıskandığı için filan ya da banlandığın için değil artık bi pik noktasına ulaştığ için yazdı. Bu arada kimse o konu sahiplerini savunmuyor ama bazen o kadar alakasız yerden geliyorsun ki üyeleri bile irrite ediyorsun. Eyyorlamam budur

Hello ben de benzer şeyler yaşadım. Bahsettiğin konuda da her mesajını okuyamadım. Coştuğun yerler de olmuş. Benim de olur. Belki bir yerden sonra banlanacağının rahatlığıyla yazmışsındır diyorum. Ben de yaparım.

Ezik üyeler de var yok değil. Konudaki tartıştığın kişiler için söylemiyorum. Seninle alıntılaşarak tartışanlar zaten fikirlerini net ifade edebilmiş. Kim doğrudur kim yanlıştır bu mühim değil ve kişiden kişiye de değişir doğrular yanlışlar zaten. Ama banlanınca gerçekten ben yazarken ağzını açamayanların arkamdan püü bu kadar da olmaz tarzı hakarete varacak mesajları defalarca kez oldu.

Konudan engelleniyorum mesela konu sahibi defalarca kez laf sokmalı mesaj yazıyor ardımdan. Engellendiğimi bilmeyen muhtemelen nasıl da lafı yedi cevap veremedi diyordur.

Kendi sorunlarımdan çokca bahsetmiş oldum çok pardon. Ha genel olarak umrumda mı? Değil. Eğleniyorum burda. Sen de şimdi banlanacaksın. Tekrar bi git gel aynen devam et. Boşveeer.

Seninle bugün tanıştım kiki, bende engelli bile değildin daha önce gerçekten varlığından haberdar değilim, çünkü hiç yorumlasmadik. Değil mi?
Forumdaki herkesin senin kadar aktif olma zorunluluğu mu var, sen beni boşver de kendin açıklama yap. Gerçekten sana izah borçlu olduğum bir konu yok benim. Yorumlarını foruma giren herkes okuyabiliyor.

Yine ne kacirdim ya

Ben boşandım bu bir, 18 yıl önce açtığım konunun üstüne yeni bir boşanma postu açmadım ama yüzlerce kez 20 yılda neler yaşadığımı boşanma konularında tekrar tekrar anlattım, 18 yılda tek üyelikle tek nickle yazdım, konularimi veya yaşadıklarımı asla gizlemedim, açık yüreklilikle anlattım bu iki, "nefret ve dalga geçerek cevap vermek" ? ? ?

Ne zaman boşandın?

Heh bunları aynen ben de düşünüyorum. Insanlar mükkemmel bir portre çizebildiklerini düşünüp öyle devam ediyorlar. Artı sen de piraye de mesela çok aktif değilsiniz ana sayfada hatta hiç. Orda yorumlarla birbirlerine destekle ya da emojilerle taraf olunuyor bir şeylere. Illa ki bu tiplerin de etrafında birileri oluyor, destekleniyorlar. Piraye de sen de benim için gerçekten tatafsız üyelerdensiniz. 3 5 üye daha vardır o şekilde. Yani ben de çok aktifim sorulsa bana yakınında kim vardır bunların diye isim vermemem.

Sana burda hak verdiğim nokta konunun sen söz hakkı alamadan kapatılması oldu. O yüzden şimdi cevap hakkı için bu postu açmaya bence de hakkın var, hatta açmalıydın ki biz de sadece senin olmadığın yerde konuşmuş olmayalım

İlk olarak ben seni ilk kez Burcunun konusunda görmüştüm ve o konuda sana en çok karşıt alıntı yapan bendim, yine farklı konularda da seninle defalarca kez zıtlaştık, beni çıldırttığın için Muneye bizzat nolur beni banlayın artık yazmak istemiyorum dediğim konu bile var. Yani başka zaman susup da fırsatını bulmuşken konuşmuş değilim

Sana daha önce de söyledim, bazı konularda çok sevecen davranırken kimisinde aşırı agresifsin. Sanki yorumları iki farklı kişi yapıyor gibi geliyor bana.
Hatta kendi tecrübemi söyleyeyim, beni defalarca kez yerden yere vurup da sonra "bilirsin seni severim" dedin. Sırf her zaman sert olmamanın hatrına seninle sürekli kavga etmedim. Ama bazı konularda insanları kendi fikirlerin kesin doğruymuş gibi yönlendirip konu sahibine sistematik linç başlatman, kritik anlarda banlanmalarına sebep olman, biz ne oldu demeden bazen konu sahibinin çıldırıp nolur konumu kapatın demesi ya da aşırı polemikten konunun yine kapatılması.

İnsanların sana tepki vermesiyse kendin o konu sahiplerinden çok daha fazlasını yaşamana rağmen başkasını en ufak bir hatasında linç etmen. Birisi bir konuyu senin istediğin şekilde tüm çirkefliğini konuşturarak iki gün içinde çözmezse o kişinin her şeyi hak ettiğine inanıyorsun sen. Kendin bu seviyeye yirmi yılda gelmişsin, başkasından iki günde köprüleri yakmasını bekliyorsun. Yapmazsa da ondan kötüsü olmuyor senin için. Yani sürekli insanlara böyle davranırsan bir gün sana da "sen de şunları yaşamışsın, yaşadıklarından çok daha azını yaşayanları neden bu kadar kınıyorsun, zorbalıyorsun" diye elbet sorulacaktı.
Konu sahiplerinin eski konularından yola çıkarak onlara verdiğin tepki sana yapılınca neden böyle yaptınız demen çok manasız. Senin dokunulmazlığın yok.
Kimsenin senle durduk yere kişisel bir derdi de yok. En çok empati kurması gereken kişi sen olmana rağmen en çok vuran kişi de sen olduğun için bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedik. O kadar kişiye saldırıp sonra neden bana böyle yaptınız demen çok manasız. Sen neden çoğu kişiye bunları yaptın diye kendine de sor

Eğer sen gerçekten yüzleşme istiyorsan o konuda yazılan iddiaları buraya alıntılar cevap verirdin. Şimdi tek tek yazmayacağım sen biliyorsun. Ama sen gelip hadi gelin meydan sizin diyerek bizden açıklama bekliyorsun. Orada her şey açık açık yazıldı zaten, buyur alıntıla cevapla. Özellikle kendi hayatında yaşadıklarınla ilgili olanları. Kendin yazmışsın dolandırıldığın için boşandığını o da daha yeni, seni dövüp çocuğunu sakat bırakan insanla daha yeni boşanmışsın yani dimi, o olay yüzünden değil? Gelip ben boşandım diyip kestirip atınca haklı mı çıktın. Senin yaşadığın şeyler beni ilgilendirmez ama kendin yapmadığın şeylerle ilgili böyle büyük büyük atıp tutman artık komik ve sinir bozucu oluyor.

benim burada tartışmaya açtığım hiçbir sorum yok. bu, sorunum olmadığı anlamına gelmiyor. sadece herkesin fikrine kendi sorunlarımı açmak istemediğim anlamına geliyor. sorunumu açmak sitediğim birisi olursa gidip DM'den danışırım. ve bütün bunların totaline baktığımızda benim buradaki sorulara cevap veremeyeceğim anlamına gelmez. gerçekten inanılmaz derecede kusurlu bir analiz olmuş. vasal altı analizlerle insanları ne dediğiniz belirsiz bir zanın altında bırakmayın.

Piraye bosver, hala burcuya inananlar var kiz celiskiden celiskiye girip gidip baristi bize ne daha o zaman kivranmasi tepkilerinden belliydi dunya kdr celiski vardi o konuda ve tek tepki veren ikimizdik.
Diger konuyu hic anlamadim ztn, bu siteyi olanlari sorgulamayi birakaki cok oldu. Keyfine bak degmez.

Açıkça söyleyeyim o zaman senden hazzetmem. Konu sahiplerinin çok üstüne gittiğini, aşırı olduğunu düşünüyorum. Geçmişini bilmeden de böyleydi. Fikir isteyen insana bir şeyi bir kere söylersin, tam söylediğini yapmadı yada yapamadı diye bu kadar dadanıp zorlayamazsın bence.
Geçmişini okuyunca hele şok oldum yalan yok. Kendin senelerce boşanamamış bir şiddet mağduruyken üstelik memur bir kadın olarak bunu yapamamışlar, işi gücü olmayan kadınları zorbalamanı çirkin buldum.
10 sene şiddete rağmen susup kocanla devam etmiş bir kadın olarak daha empatiyle yaklaşabilmen gerekirdi.

Illa yapmak istedikten sonra sıfır profille anlaşilmadan da gelinir illa ugrasacagim dese.
Sıfır konu acarak herkese istedigini söyler yani.
Evet yakinim diyebilecegim surekli mesajlasiriz özel konusuruz diyecegim kimse yok forumda en samimi iletişimim max Bibibella ile oldu onunla dahi duzenli goruşmemiz yok 10 senede bir kac mesajlasma yani.

Bazi insanlar gercek hayatta onemsenmiyor umursanmiyor gelip burda onu bunu yeriyorlar
Herkes icin demiyorum ama boyle cok var
Kendi kocasina eltisine kvdesine gik cikaramayanlar burda aslan kesiliyor
Kocasiyla bosanma esigine gelen bir kadin baskasinin konusuna ne duruyorsun bosansana yaziyor (ki yazabilir herkes yazdigini uygulayacak diye birsey yok, kendinin cesaret edemedigi seyi baskasi yapar belki diye onerebilir de) birkac uye de o yorum yapani hatirlayip sen 8 yil once bosaniyordun nolduuuuu? Kendin bosandin da millete mi akil veriyorsun al buda 8 yil onceki konun diye link veriyor falan
Neden bu kadar onemsiyorsunuz ki burdaki insanlari? Tamam iyi arkadasliklar da var da, bu birini yargilama birini elestirme sen şu musun bu musun deme hakkini vermez kimseye
Biri derdini yazar fikrin varsa yorumlar gecersin
Konuya tek bir yararli cumlen yoktur ama sen yorum yapanlardan birini gozune kestirir ona satasir gunun stresini atarsin
Birkac like atacak yandasin da varsa sayfalarca sürer bu
Ne gerek var boyle bos seylere cidden
Konu sahibi sizi tanimiyorum sizin icin yazmadim bunlari genel gozlemim bu sekilde
Umursamayin, insan yeri geliyor kardesini anasini babasini cikariyor hayatindan
X y z kullanici adli kisiler seni neden uzebiliyor neden izin veriyorsun buna?

Herkes kocasından hamileyken şiddet görüp çocuğunu engelli doğurmuyor cirilla. Bunlar olabilir ama sen bunu yaşayıp on sene daha evli kalıyorsan kusura bakma hiç bir konuda hemen boşanamayan kadınları zorbalayamazsın/
Piraye zorbalıyor.

Ben eski konularini gidip okumadim yorumlarda gördüm acikcasi ama bakmadim.
Bahsettiginiz durum gercekten olabilir insanlik hali denecek bir şey de degil. 10 yil cok uzun.
Bildigim kadariyla pirayenin ailesi varlikli insanlar hani durumu olmayan bi aile de degil. Ben bosanma sebebini dolandirilmak biliyordum

Hmm hiç ifade atmamışız demek,

Ben, seninle benzer yoldan geçen hemcinslerine bu sert uslubu kullanmanı beğenmiyorum.
Bu tarz konular dışında yaptığın yorumları da beğenmişliğim vardır, seninle kişisel hiçbir sorunum yok. Bu sert yorumları kim yaparsa beğenmiyorum ve ne güzel bol keseden sallıyorlar diyorum. Bahsettiğin konuda da tek şaşırdığım şey senin bol keseden sallamayıp çok ağır şeyler yaşamış olman ve buna rağmen böyle yazıyor olman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…