Öncelikle 2 senelik ciddi ilişkim var fakat sevgilimin en yakın arkadaşımdan hoşlandığını düşünmeye başladım resmen arkadaşıma sevgilisi gibi davranıyordu bende itiraf etsin diye onu zorlamaya başladım ve bana ben ona aşığım sevgiliyiz dedi o an ben bir şok oldum konuşmaların ekran görüntülerini arkadaşıma attım ama hepsini yalanladı sonra sevgilime arkadaşım bunları yalanladı dedim, sevgilimde daha açılmadım gibisinden sözler söyledi. Ertesi gün yüzleşmek için yan yana geldiğimizde arkadaşımla olan konuşmalarına baktım arkadaşım ona şaka mı yapıyorsunuz gibisinden sözler yazmış sevgilim olan şahısta ciddiye aldı şaka yapmıştım yazmış. Ben sevgilimin ona bu kadar yakın olmasından ona ilgi duyduğunu ve hoşlandığını çıkarıyorum amacım sadece ispatlamak ama onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Herşeyi yüzüne vurdum ve ayrılmak istediğimi söylediğimde ağlamaya başladı beni sevdiğini ve bırakamayacağını söyledi şaka yaptım bunları böyle düşünmen bile saçma dedi ,tekrar ağladı şuan arkadaşımla konuşmuyor ama ben bu gerçeği ispatlamak istiyorum ne yapmamı önerirsiniz hanımlar cidden yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki..
Son düzenleme: