Selam arkadaşlar dün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum 3AA yaş 41 benim gibi olan var mı sonucu olumlu olan geçen ay 4AA 1AA transferim kimyasal

Resmini
Çektim böyle yazıyordu

Eklentiler

• F0292E07-1D36-4090-BB74-BD0854F40AE9.jpeg
    81,4 KB · Görüntüleme: 122
Arkadaşlar geçen ay ki transferim kimyasala sonuçlandı dün 3AA tek embriyo transferi oldum benim gibi olan var mı teşekkür ederim şimdiden
Canım sana umut olmaya geldim. Benim de ilk transferim tutmadı. İkinci de iyi kalite 3. Gün çift embriyo transferi oldum çok şükür biri tuttu. 11 haftalık hamileyim. Tutacağı varsa 3e 5e bakmıyor. Moralini yüksek tut, belirti arama. Ben sıfır belirti yaşadım. İnşallah bebeğin seninledir ❤ yaş 36

Allah razı olsun canım bende dün oldum transfer belirti aramıyorum yeterki tutsun çifte bayram yaşamak istiyorum ayın 14 test günüm zaman geçiyor Tabiki dinleniyorum siz neler yaptınız

Allah razı olsun canım bende dün oldum transfer belirti aramıyorum yeterki tutsun çifte bayram yaşamak istiyorum ayın 14 test günüm zaman geçiyor Tabiki dinleniyorum siz neler yaptınız
Canım ben transferden sonra bir gün dinlendim, 3. Gün duş aldım. Avakado, kefir, kabak çekirdeği yedim içtim. İlkinde çok yatmıştım. İkinci transfer ramazan bayramına denk geldi çok hareketliydim, kan akışım falan daha iyi oldı muhtemelen. Sana tavsiyem sadece yatma. Kendini yormadan hareketli ol. İnşallah Bayram öncesi güzel haberinizi alırsınız

Amin inşallah bu sefer olacak geçen ay ki transferimde hiç yatmadım market pazar ev işi yaptım 5 gün sonra işe gittim hiç öyle dinlenmedim Şuan tam tersini yapmak istiyorum dünden beri yatıyorım WC dışında kalkmıyorum eşim haRlıyor yemek en azında üç gün böyle dinlenmek istiyorum

Ben 3aa ve 3ab embriyo transferi oldum hamileyim şu anda. Doktorum dört dörtlük 5aa embriyo dedi ama kağıtta 3aa ve 3ab yazıyor. Kaliteye çok takılmayın tutacağı varsa tutuyor. Hayatımda ilk kez 1aa embriyo duydum bu arada :)

Evet benim dosyama baktım 4aa 1aa 3 AA yazıyordu senin adına çok sevindim

Merhaba umarım güzel sonuçları almışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…