- 17 Haziran 2024
- 1.323
- 4.963
- 33
-
- Konu Sahibi Ayisigiyim
Allahım Allahım yaaa onun da seksting miymiş bi yaşıma daha girdimSanal seks
bu bünyeye bu kadar bilgi yeterDur daha neler duyacaz
Çok toksik bir arkadaşlık.Bu kezde bendenbirşey saklarsan arkadaşlığımız biter diyor
Duygusal yada libodosal boşluğu umarım adamlara yüzü belli olan görüntüler atmıyordur sexting sırasında.Duygusal boşluk sebebiyle yapacağın ve sonrasında pişman olacağın birşeyi yapmanı istemiyorum diyor.
10 küsür yıllık bir arkadaşlığımız var.
Aslında düşüncesel olarak muhafazakar biri.
Ancak seksting yaptığını, seksting yaptığı kimseyle buluşmadığını ve cinsel ilişkiye son derece karşı olduğunu söylüyor.
Ancak, kendi bunu yaparken benim erkek arkadaşımı eve almamı garipsiyor. Ve senin için endişeleniyorum diyor.
Duygusal boşluk sebebiyle yapacağın ve sonrasında pişman olacağın birşeyi yapmanı istemiyorum diyor.
Bende seni yargılamıyorum ancak seksting yapmak birileriyle ilişki anlamında güvensizlik problemi oluşturur sende diyorum.
Tezatlık içindeyim.
Benim iyiliğimi düşünüyor. Ancak herşeyimi paylaşmamayaa karar verdim.
Özelim özel kalmalı.
Ve bu kadar sertken bu konuda seksting yapmasını bir erkek tarafından arzulanmanın hoşuna gitmesini de bir yandan anlıyor bir yandan anlamıyorum.
Ve onun hayatına asla karışmıyorum. O ise benim hayatİma son derece müdahil.
Ne yapmalıyım?
Sanal seks demek yanlış. Mesajlaşarak seks. Texting'in başka bir haliAllahım Allahım yaaa onun da seksting miymiş bi yaşıma daha girdim
O yolunu bulmuş size mi laf atıyor. Aman bırak o salakla bir daha görüşme bence10 küsür yıllık bir arkadaşlığımız var.
Ancak seksting yaptığını, seksting yaptığı kimseyle buluşmadığını ve cinsel ilişkiye son derece karşı olduğunu söylüyor.
Ancak, kendi bunu yaparken benim erkek arkadaşımı eve almamı garipsiyor. Ve senin için endişeleniyorum diyor.
Duygusal boşluk sebebiyle yapacağın ve sonrasında pişman olacağın birşeyi yapmanı istemiyorum diyor.
Bende seni yargılamıyorum ancak seksting yapmak birileriyle ilişki anlamında güvensizlik problemi oluşturur sende diyorum.
Tezatlık içindeyim.
Özelim özel kalmalı.
Ve bu kadar sertken bu konuda seksting yapmasını bir erkek tarafından arzulanmanın hoşuna gitmesini de bir yandan anlıyor bir yandan anlamıyorum.
Ne yapmalıyım?
Senden ona ne , ondan sana ne ? Oturup birbirinize böyle şeyleri neden anlatıyorsunuz ?10 küsür yıllık bir arkadaşlığımız var.
Tezatlık içindeyim.
Özelim özel kalmalı.
Ne yapmalıyım?