- 26 Kasım 2023
- 88
- 82
-
- Konu Sahibi Ayisigiyim
Kendimden emin olmadığım bir şey yapmıyorum ki. Aramızda fazla yaş farkı var belki de o sebepten düşünce farklılaşıyor. 7 yaş var aramızda. Aile ve yetiştirilme tarzlarımız da farklı. Jenerasyon farkından dolayı. Ailesinde yaşamış olduğu kısıtlanmayı ve abilerinin korkusundan yapamadığı şeyleri belki seksting yaparak ilerliyor bu konu benim için normal bir boyut. Sekste yapsa normal karşılarım. Kendi bedeni kendi kararı neticede.Eleştirmiyor aslında endişelerini dile getirmiş sadece. Sen de yaptığın şey konusunda kendinden emin değilsin ki bunu eleştiri olarak algılamışsın.
şöyle deyip sexting yapan arkadaşım diye konu açmanız çelişmiyor mu?onun hayatına asla karışmıyorum. O ise benim hayatİma son derece müdahil.
Bakın siz anlıyorum adı altında arkadaşınızı yeriyor ve eleştiriyorsunuz. Bunu muhtemelen yüzüne karşı yapmadığınız için bu düşüncelerinizden haberi yok, hala arkadaş sanıyor sizi.Kendimden emin olmadığım bir şey yapmıyorum ki. Aramızda fazla yaş farkı var belki de o sebepten düşünce farklılaşıyor. 7 yaş var aramızda. Aile ve yetiştirilme tarzlarımız da farklı. Jenerasyon farkından dolayı. Ailesinde yaşamış olduğu kısıtlanmayı ve abilerinin korkusundan yapamadığı şeyleri belki seksting yaparak ilerliyor bu konu benim için normal bir boyut. Sekste yapsa normal karşılarım. Kendi bedeni kendi kararı neticede.
Ay madem eleştirmiyosun konu başlığını neden "seksting yapan arkadaşım" şeklinde yazdın, baya eleştiriyosun kendince.Asla eleştirmiyorum. Her ne isterse o konuda yanındayım ve destekçisiyim.
Beni Garipsemesini garipsiyorum. Beni eleştirecek durumu neden kendinde buluyor acaba ?
Çok güzel bir tabir var arkadaşınız için ama diyemiyööömBu kezde bendenbirşey saklarsan arkadaşlığımız biter diyor
Niye bu kadar her şeyinizi bilmek zorundasınız, bir tuhafsınız10 küsür yıllık bir arkadaşlığımız var.
Aslında düşüncesel olarak muhafazakar biri.
Ancak seksting yaptığını, seksting yaptığı kimseyle buluşmadığını ve cinsel ilişkiye son derece karşı olduğunu söylüyor.
Ancak, kendi bunu yaparken benim erkek arkadaşımı eve almamı garipsiyor. Ve senin için endişeleniyorum diyor.
Duygusal boşluk sebebiyle yapacağın ve sonrasında pişman olacağın birşeyi yapmanı istemiyorum diyor.
Bende seni yargılamıyorum ancak seksting yapmak birileriyle ilişki anlamında güvensizlik problemi oluşturur sende diyorum.
Tezatlık içindeyim.
Benim iyiliğimi düşünüyor. Ancak herşeyimi paylaşmamayaa karar verdim.
Özelim özel kalmalı.
Ve bu kadar sertken bu konuda seksting yapmasını bir erkek tarafından arzulanmanın hoşuna gitmesini de bir yandan anlıyor bir yandan anlamıyorum.
Ve onun hayatına asla karışmıyorum. O ise benim hayatİma son derece müdahil.
Ne yapmalıyım?
Niye kendisi ergen mi ne alakaBu kezde bendenbirşey saklarsan arkadaşlığımız biter diyor
Elletmiştir ya , hiç sanmıyorum o işin hikayesi11 yıllık kocamla 2 yıl ayrı kaldık. Hiç sexting yapmadık. Hatun muhafazakarlık ayağına erkekleri götürüyor. Olaya bak.sonra “binim ilimi irkik ili diğmidi” derler (yazması ne zormuş jaklflr).
10 küsür yıllık bir arkadaşlığımız var.
Aslında düşüncesel olarak muhafazakar biri.
Ancak seksting yaptığını, seksting yaptığı kimseyle buluşmadığını ve cinsel ilişkiye son derece karşı olduğunu söylüyor.
Ancak, kendi bunu yaparken benim erkek arkadaşımı eve almamı garipsiyor. Ve senin için endişeleniyorum diyor.
Duygusal boşluk sebebiyle yapacağın ve sonrasında pişman olacağın birşeyi yapmanı istemiyorum diyor.
Bende seni yargılamıyorum ancak seksting yapmak birileriyle ilişki anlamında güvensizlik problemi oluşturur sende diyorum.
Tezatlık içindeyim.
Benim iyiliğimi düşünüyor. Ancak herşeyimi paylaşmamayaa karar verdim.
Özelim özel kalmalı.
Ve bu kadar sertken bu konuda seksting yapmasını bir erkek tarafından arzulanmanın hoşuna gitmesini de bir yandan anlıyor bir yandan anlamıyorum.
Ve onun hayatına asla karışmıyorum. O ise benim hayatİma son derece müdahil.
Ne yapmalıyım?
Herkesin seksi kendini ilgilendirir çok iyi yaaa yarıldımmmmmmHerkesin seksi kendini ilgilendirir arkadaşımızla aynı yatağa girmiyorsak onu bağlamaz. Birbirinizin seks hayatını niye biliyorsunuz? Birbirinize yürümüyorsanız çok tuhaf.
Dur daha neler duyacazsexting i de ilk defa duyuyorum valladaha neler öğrenicez. herkes istediğini yapsın kimse kimseye karışmasın bu ne ya