Seks zayıflatıyor

Gay izlemem ben, neyini göreceğim onun 🤢 güzel olan kadın bedeni zaten
Senin kadın bedeneni zaafını biliyoruz da 😁😂 bı dk bu hasettileri video gay videosu mu iyide adamlar kadına demiş bize de bilmem ne falan yazmistilar bende izlemem sevmem

Eğer seks zayıflatsaydı dünyada şişman kadın kalmazdı :) Fakir tesellisi diyelim :)Ama kalori yaktırır bu doğruda aldığın kaloriyle alakalı..Bir orta boy poaçada yaklaşık 500 kalori var 2 tane yesen 1000 kalori yapar 1 saat seks yapsan en fazla 150 kalori yakarsın.
Eğer gün içinde sporla ve beslenmeyle desteklersen hatta seks fit bile yapar.

dakika hesabı vermişsin. bizimki yaklaşık 35 dakika sürüyor dakikada 6.4 kalori yakılıyorsa 35x6,4= 224 kalori yapar. Hmmm fena değil he
Biz günde 2 kere net sevişiyoruz, her biri 30 dakika sürse haftada 4 gün net buluşuyoruz iyi rakam jsjsjs üstüne her gün spor yine de selülit yine de götümüz küçülmüyor jsjsjs

Biz günde 2 kere net sevişiyoruz, her biri 30 dakika sürse haftada 4 gün net buluşuyoruz iyi rakam jsjsjs üstüne her gün spor yine de selülit yine de götümüz küçülmüyor jsjsjs
Len sanki senin instagramını görmüştüm ben. Uydurma dal gibi karısın .d sen gel ben sana değirmen ambarı göstereyim hey gözüm hey

X