Seks zayıflatıyor

Bence böyle değişik heyecanlar gerekiyor arada. Normalde fantezim falan yoktur benim ama böyle spontane fikirler kışkırtıcı geliyor. Sonuçta eşin o senin. Sokak ortasında yapmadıktan sonra gözlerden uzak bir yerde çok değişik olabilir. Ay geçen mağarada yakalanan bir çift vardı o geldi aklıma ahshshdg pis köylüler videoya almışlar bir de kadına da ellere var bize yok mu der gibi tehdit etmişler birlikte olsun diye 😑 çok dikkatli olmak lazım o yüzden
Bizim ülkenin hayvanları ancak bunu yapar zaten 😡 evde karın var madem gaza geldin git onu kurcala, sana ne elalemin ne yaptığından.

Biraz yürek yemek gerekir yada cesaret, kimi eglendirebilirde. Amazon s.x position diye Google bı danış derim :KK66:
Baktım, düşerim ben bunu yapmaya çalışırken 😂😂😂 kadını baskın gösterdiği için bu adı almış her halde, ilginç görünüyor

Tam anlayamadım pozisyona baktım ama ben şöyle yapıyorum eşim yatıyor ben onun bacak arasına girip onun yaptığı gibi bacaklar ini kaldırıyorum gayet güzel zevkli oluyor

Benim de aklıma geldi onu yazacaktım.adrenalin yaşıyacağız derken kendimizi haber sitesinde görmeyelim😂.bir de
Rusiya da bir çift tiyatro salonunda yaparken güvenlik kamerasına yakalanmış.😂🤦‍♀️
Bi kere de İstanbul'da bi parkta çalılarin altında yakalanmışlardi yine videoya çekmişlerdi 😂ay bir de kayaliklarin ardında yakalanan dayılar vardı o hiç komik değil düşününce ürperiyorum 😭

X