- 20 Ekim 2020
- 655
- 1.479
Hahshshd ufkunu arşa çıkarmış olursun ama olsun umut fakirin ekmeği beBelki ben anoreksiya olmak istiyorum denemeye değmez mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahshshd ufkunu arşa çıkarmış olursun ama olsun umut fakirin ekmeği beBelki ben anoreksiya olmak istiyorum denemeye değmez mi
5i bünyen kaldıracaksa mesele yok tatlım ama ona dayanacak adam da lazımFazla seks yapmanın zararı mı olur lili yapma allasen
Ay olan var olamayan var yıllardır yapamayan var 1 aycik mi sadeceGünde 5 kere ancak 1 ay cinsel perhizden sonra olur olursa, benim için öyle yani
Kız günde 5 kere diyor beşşş buna şey mi dayanır ay can mı dayanır düşünürken yıprandımFazla seks yapmanın zararı mı olur lili yapma allasen
Kız günde 5 kere diyor beşşş buna şey mi dayanır ay can mı dayanır düşünürken yıprandım
Vuu tecrübe konuşuyormuş meğer ruhum fakir demek ki anacım düşünürken yoruldum ama balayında olabilitesi var mantıklıBalayında normal geldı bana. Normal zamanda elbette fazla ama 24saatin 24saatide sızınse neden olmasın
Şuan balayı yapıyor olsam deli seyler var aklımda muhakkak uygular, otel odasıyla sınırlı kalmazdım shddkdhsj, tabı buna cuk oturan bır adam da lazım en basında yoksa sen ucuyor olsan da kanatlarını kesıyor libidosuz adamlarVuu tecrübe konuşuyormuş meğer ruhum fakir demek ki anacım düşünürken yoruldum ama balayında olabilitesi var mantıklı
Bize her zaman balayı loloCino, adam seni kesmezse dağa taşa kerkinme ha ne bileyim o kadar özleşmeye bile bana günde 3 yeter dostum, nihayetinde balayında değiliz
G noktasıyla alakalı bir konu okudum bir de kendim deneyeceğim bakalım benim hissettiğim şeyle aynı mıOnu yapıyorum zaten. G noktasını denedik mesela çok başarılı
5 kere yapabilen yiğido varsa gönderinde gölgesinde mangal yapalım .dKız günde 5 kere diyor beşşş buna şey mi dayanır ay can mı dayanır düşünürken yıprandım
Evet ya bence de yatak odasında sınırlı kalmamalı. Yakalanma korkusu aşırı tahrik edici bi şey bence. Bir de spontane olunca ay aklıma geldi. Seviştiğiniz en ilginç yerler diye başlık vardı orada biri yazmıştı hani şu dondurma dolapları var ya marketlerde falan öyle bir şeyin içinde yapmışlar Hahshshd public dediysek o kadar de değilŞuan balayı yapıyor olsam deli seyler var aklımda muhakkak uygular, otel odasıyla sınırlı kalmazdım shddkdhsj, tabı buna cuk oturan bır adam da lazım en basında yoksa sen ucuyor olsan da kanatlarını kesıyor libidosuz adamlar
Önemli olan işlevi diyorlar gölgesi güneşi kesmiyordur belki5 kere yapabilen yiğido varsa gönderinde gölgesinde mangal yapalım .d
Onlara günde 10a kadar serbest ama sonra adamı imamın kayığına bindirirlerAy olan var olamayan var yıllardır yapamayan var 1 aycik mi sadece
Ben çok sağlamcıyım galiba, hayatta içimden gelmezEvet ya bence de yatak odasında sınırlı kalmamalı. Yakalanma korkusu aşırı tahrik edici bi şey bence. Bir de spontane olunca ay aklıma geldi. Seviştiğiniz en ilginç yerler diye başlık vardı orada biri yazmıştı hani şu dondurma dolapları var ya marketlerde falan öyle bir şeyin içinde yapmışlar Hahshshd public dediysek o kadar de değil
Aa gerçekten mi? Dışarıda öpüşmek bile daha heyecanlı geliyor bana. Bence denemelisiniz öyle ekstrem yerlerde değil tabi de mesela kamp falan yapılır bir çadırda aynı tuluma girilirBen çok sağlamcıyım galiba, hayatta içimden gelmez
Öpüşmek ayrı da öyle dolap falan bana gelmez, çok güvende olduğumu bilmem lazım, hayatta konsantre olamamAa gerçekten mi? Dışarıda öpüşmek bile daha heyecanlı geliyor bana. Bence denemelisiniz öyle ekstrem yerlerde değil tabi de mesela kamp falan yapılır bir çadırda aynı tuluma girilir
Yok canım dolapta ben de konsantre olamam o baya ütopik ama bir piknik dönüşü kimsenin olmadığı bir ormanlık alan, ne bileyim bir karavan, asansör hic yapmadım ama çok tahrik edici geliyor bence her cift bir kere denemeli. Erkekler daha çok heyecanlaniyor böyle şeylere, enişteye söylesen gözleri parlar eminimÖpüşmek ayrı da öyle dolap falan bana gelmez, çok güvende olduğumu bilmem lazım, hayatta konsantre olamam
Zavallı ben
Onlar denenebilir, bir ara aklımda zaten, güzel bir orman var iki ilçe arasında, tenhaya çeksek kimsenin ruhu duymazYok canım dolapta ben de konsantre olamam o baya ütopik ama bir piknik dönüşü kimsenin olmadığı bir ormanlık alan, ne bileyim bir karavan, asansör hic yapmadım ama çok tahrik edici geliyor bence her cift bir kere denemeli. Erkekler daha çok heyecanlaniyor böyle şeylere, enişteye söylesen gözleri parlar eminim
Bence böyle değişik heyecanlar gerekiyor arada. Normalde fantezim falan yoktur benim ama böyle spontane fikirler kışkırtıcı geliyor. Sonuçta eşin o senin. Sokak ortasında yapmadıktan sonra gözlerden uzak bir yerde çok değişik olabilir. Ay geçen mağarada yakalanan bir çift vardı o geldi aklıma ahshshdg pis köylüler videoya almışlar bir de kadına da ellere var bize yok mu der gibi tehdit etmişler birlikte olsun diye çok dikkatli olmak lazım o yüzdenOnlar denenebilir, bir ara aklımda zaten, güzel bir orman var iki ilçe arasında, tenhaya çeksek kimsenin ruhu duymaz
Benim de aklıma geldi onu yazacaktım.adrenalin yaşıyacağız derken kendimizi haber sitesinde görmeyelim.bir deBence böyle değişik heyecanlar gerekiyor arada. Normalde fantezim falan yoktur benim ama böyle spontane fikirler kışkırtıcı geliyor. Sonuçta eşin o senin. Sokak ortasında yapmadıktan sonra gözlerden uzak bir yerde çok değişik olabilir. Ay geçen mağarada yakalanan bir çift vardı o geldi aklıma ahshshdg pis köylüler videoya almışlar bir de kadına da ellere var bize yok mu der gibi tehdit etmişler birlikte olsun diye çok dikkatli olmak lazım o yüzden