- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Bizim ülkenin hayvanları ancak bunu yapar zatenBence böyle değişik heyecanlar gerekiyor arada. Normalde fantezim falan yoktur benim ama böyle spontane fikirler kışkırtıcı geliyor. Sonuçta eşin o senin. Sokak ortasında yapmadıktan sonra gözlerden uzak bir yerde çok değişik olabilir. Ay geçen mağarada yakalanan bir çift vardı o geldi aklıma ahshshdg pis köylüler videoya almışlar bir de kadına da ellere var bize yok mu der gibi tehdit etmişler birlikte olsun diyeçok dikkatli olmak lazım o yüzden
Cowgirl yg yakıyor diyorsanız Amazon pozisyunu denememissiniz demektir. Yakmıyor, resmen akıyorİşte o yüzden bizim kk'nin ilgisini çekmemiş yazacaktım ama kıyamadım
O ne kız, hayatımda duymadım, hangi pozisyonmuş o amazonCowgirl yg yakıyor diyorsanız Amazon pozisyunu denememissiniz demektir. Yakmıyor, resmen akıyor
Biraz yürek yemek gerekir yada cesaret, kimi eglendirebilirde. Amazon s.x position diye Google bı danış derimO ne kız, hayatımda duymadım, hangi pozisyonmuş o amazon
Baktım, düşerim ben bunu yapmaya çalışırkenBiraz yürek yemek gerekir yada cesaret, kimi eglendirebilirde. Amazon s.x position diye Google bı danış derim
Evet kadın egemenliği söz konusu. Hatta woman control diye geçer. Ama dikkat, çubuğu kırmamak lazım :)Baktım, düşerim ben bunu yapmaya çalışırkenkadını baskın gösterdiği için bu adı almış her halde, ilginç görünüyor
Aynen söylediğin gibi bu daTam anlayamadım pozisyona baktım ama ben şöyle yapıyorum eşim yatıyor ben onun bacak arasına girip onun yaptığı gibi bacaklar ini kaldırıyorum gayet güzel zevkli oluyor
Hmmm o zaman denemeyen denesin derim çok keyifli oluyor en azından biraz da rol değiştirmiş gibi oluyor ben seviyorumAynen söylediğin gibi bu da
hiç duymadım vallaCowgirl yg yakıyor diyorsanız Amazon pozisyunu denememissiniz demektir. Yakmıyor, resmen akıyor
Bi kere de İstanbul'da bi parkta çalılarin altında yakalanmışlardi yine videoya çekmişlerdiBenim de aklıma geldi onu yazacaktım.adrenalin yaşıyacağız derken kendimizi haber sitesinde görmeyelim.bir de
Rusiya da bir çift tiyatro salonunda yaparken güvenlik kamerasına yakalanmış.
Sorma ya bir de şantaj yapmışlar sorsan namus bekçileri burada yapılır mı diye bağırıyor, sonra hani bize diyor ayılarBizim ülkenin hayvanları ancak bunu yapar zatenevde karın var madem gaza geldin git onu kurcala, sana ne elalemin ne yaptığından.
ayyy o video çok fena gerçekten şok olmuştum görünceBi kere de İstanbul'da bi parkta çalılarin altında yakalanmışlardi yine videoya çekmişlerdiay bir de kayaliklarin ardında yakalanan dayılar vardı o hiç komik değil düşününce ürperiyorum
O poziyonda penise şekil vermwkte zor yukarı bakıyorsa kırılır, elimizdeki de oluruzBiraz yürek yemek gerekir yada cesaret, kimi eglendirebilirde. Amazon s.x position diye Google bı danış derim
Bı görmeyen ben varım herhaldeayyy o video çok fena gerçekten şok olmuştum görünce
Ben de görmedim. Gay amcalardan bahsediyorlar galibaBı görmeyen ben varım herhalde
Sn profesör kankm sende mi görmedinBen de görmedim. Gay amcalardan bahsediyorlar galiba
Doğru ve dikkatli yapmak gerek tabiO poziyonda penise şekil vermwkte zor yukarı bakıyorsa kırılır, elimizdeki de oluruz
Kesinlikle yoksa amaninnDoğru ve dikkatli yapmak gerek tabi
Sonra elindekinden olursun mazallahKesinlikle yoksa amaninn