seks sırasında kramp girdi

yayburcukisisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
3
11
22
kızlar simdi ben geçenlerde seks yaparken bi anda karnıma aşırı bi kramp girdi. yani tüm gece çok ağrıdı karnım. daha önce hiç başıma gelmemişti. bu sefer neden olmuş olabilir. daha önce aynı durum başına gelen var mı. normal bir şey mi bu..

Bildiğimiz kramp mı, kramp gibi ağrı mı?. Benim bacağıma kramp girdiği oldu, bu normaldir, ters bir hareket vs yapılınca. Kramp genelde bacağa ya da ayağa girer ama karna da girer aynı şekilde. Böyle bir şey ise normaldir. kramp girdikten sonra bir süre orası ağrır zaten, bu da normaldir. Kramp şeklinde ağrı ise gözlemleyin, hep oluyor mu?

Hamileyken birkaç defa rahmime kramp girmişti, tabi bilimsel bir geçeriliği varsa ben öyle hissetmiştim . Çok fena bir şeydi ama seninki o değildir herhalde.

Bana da olmuştu. Doktora gittim polikistik over çıktı. Bilmiyorsan çok önemli bir hastalık değil. Yaygın epey. Ben 4 ay doğum kontrol hapı kullandım geçti. Reglim de düzene girdi ağrım da geçti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…