Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız dokuz aylık hamile gözüküyon adamı baglayacaksın hadi bir anda kesen patladı ve dogum sancıların basladı ne yapcan ozaman düsenemiyorum kese patladıgı zaman cok sidetle geliyor sancı sen akıllı ol biraz bakem
bende söyleyeyim bari sex objesi denilince benim aklıma gelen tek şey yani istediğim veya düşündüğüm 1-erkeğimin erkeklik organı.
2-erkeğimin elleri
3-erkeğimin dudakları
4-erkeğimin ayakları veya bacakları
5-erkeğimin dili
6-erkeğimin parmakları
7-erkeğimin kılları (ki bence sexin kırbacıdır kafi miktarda tabi)
8-erkeğimin kolları
9-erkeğimin saçları
10,11,12,13,.....
bunun dışında yapay alet ve edevata ihtiyaç duymam aslada istemem ben, isteyen varmıdır? bilemem kişisel tercihidir saygı duyarım karşılıklı zarar vermeyecek şekilde olabilir derim haa şuda var tabi kadın erkeğini tülbent veya bir bez parçası ile yatağa bağlar kadın poposunun altına yastık koyar veya erkek farketmez ki bu erkeğin daha derinlere dalmasında yardımcı olduğunu duydum ama yapmadım gibi masum şeyler yani ayy utandım bir an (genelde utanmazımdır da)
bende söyleyeyim bari sex objesi denilince benim aklıma gelen tek şey yani istediğim veya düşündüğüm 1-erkeğimin erkeklik organı.
2-erkeğimin elleri
3-erkeğimin dudakları
4-erkeğimin ayakları veya bacakları
5-erkeğimin dili
6-erkeğimin parmakları
7-erkeğimin kılları (ki bence sexin kırbacıdır kafi miktarda tabi)
8-erkeğimin kolları
9-erkeğimin saçları
10,11,12,13,.....
bunun dışında yapay alet ve edevata ihtiyaç duymam aslada istemem ben, isteyen varmıdır? bilemem kişisel tercihidir saygı duyarım karşılıklı zarar vermeyecek şekilde olabilir derim haa şuda var tabi kadın erkeğini tülbent veya bir bez parçası ile yatağa bağlar kadın poposunun altına yastık koyar veya erkek farketmez ki bu erkeğin daha derinlere dalmasında yardımcı olduğunu duydum ama yapmadım gibi masum şeyler yani ayy utandım bir an (genelde utanmazımdır da)