Kontakt Lens sekreter gözlükleri var ya hanii:)

rukiyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
21
0
ya uzun zamandır kemik gözlük arıyorum sekreter gözlüğü dediğimiz cinsten..ama bulamadım cok dolandım..internetten satın alıyım diyorum artık..ama nerden?bana yardımcı olur musunuz rica etsem:)bir bilgisi olan var mı?

netten almak olmaz, takacan çıkaracan, bakalım yüzüne gidecek mi
ben gözlük alırken ne var ne yoksa takarım
ee anca
mesela vitrinden bile güzel görünen takınca yakışmıyordu
yüz şekline göre :KK34:

netten almak olmaz, takacan çıkaracan, bakalım yüzüne gidecek mi
ben gözlük alırken ne var ne yoksa takarım
ee anca
mesela vitrinden bile güzel görünen takınca yakışmıyordu
yüz şekline göre :KK34:

evet kesinlikle..ben yuvarlak çekik büyük gözlere sahibim..takıp çıkarmam gerekcek bayag...belki de yakışmıcak hiç biri almıcam:)ama şimdilik istiyorum cok:)

evet kesinlikle..ben yuvarlak çekik büyük gözlere sahibim..takıp çıkarmam gerekcek bayag...belki de yakışmıcak hiç biri almıcam:)ama şimdilik istiyorum cok:)

ben de alcam bu sekreter gözlüklerden
hele bi işe güce gireyim de
ilk işim bu gözlüklerden almak
ama öncesinde bi tak çıkar tak çıkar yapmalıyım
bütün gözlükçüleri dolaşmalıyım
sonuçta bi alıcam bayag gitcek,
şuanki gözlüklerim misal 10 senelik,
malum bu gözlük camı çerçevesi çok pahalı oluyor :KK9:

ebay de nerd glasses diye arattım..istediğim gözlükler cok uygun fiyata..ama kafam karıştı..kalitesiz mi olur bunlar cok ama cok ucuzlar cünkü..ama netten de nasıl alcam ki denemek lazım ya:KK43:

ay bende var o gozlukten hemde numarali bende en nefret eettigim sey gozluk sizde gozunuz bozuk olmadigi halde mi takmak istiyorsunuz:KK3:

slm kızlar,ben de gözlüğümün çerçevesini değiştirmek istiyorumm,o inek gözlük çerçevesinden nerden bulabilirim..çakma istemiyorum ne kadar fiyatı biliyo musunuz?

ray ban 300 civarındaydı doktora yazdırırsan daha ucuza gelebilir

oy oy oy cok pahalıymıs yaa:26: gozluk degısımı 3 yılda bır mı ne oluyomus hatırladıgım kadarıylaa..benım de o süre dolmadı daha..dolmadan doktora yazdırabilir miyiz acaba bilgin var mı tatlım?

bu gözlükler raybanın wayfarer modeli.fiyatları 350-500 arası değişebiliyor.Şu ana kadar kullandığım gözlükler arasında en konforlusu diyebilirim.Lens takamadığım durumlarda gözümün tamamını kapladığı için rahat ediyorum.epey oldu ben alalı memnunum :) eğer numaran değişti ise yeniden gözlük hakkın olabiliyor.

Normalde bende yıllardır lens kullanıyorum. Ama gözümde kuruluk başladığı için gözlük almak zorunda kaldım. Rayban'ın RB5241 - 2126 modelini aldım. Cam ve çerçeve 300 TL' ye aldım. Yani alırken tereddüt etmiştim. Ama aldığım yerdeki arkadaş "al sen bunu, sırf tarz die takarsın, bahaneyle gözlük takmayada alışırsın" demişti. Öylede oldu :) İlk başlarda insanlar çok şaşırıyor, ama sonra alışıyorlar. $2126-y.png

X