- 23 Aralık 2011
- 393
- 471
Denicem mutalaka hep tepeden yapardim bide alttan deniyeyim
Peki nasil kesim onerirsiniz
Evetbenim de eskiden öyleydi böyle yapa yapa yatıştı deneyin mutlaka. bir de durulanan saç kremi kullanıyor musunuz ?
Oval yuzum kucuk alnim var cenem de yuvarlakYüz şeklini anlını çeneni bilmiyoruz ki
Brezilya fönü yaptır ya da kendin evde yap. Kılıçbalığı adlı üyenin konusu var. Çok yardımcı oluyor. Benim saçlarım da seninkisi gibiydi. Kırıkla yanıkla alakası yok, yapısı öyle. Alfaparf diye keratin seti var onu alıp uyguladım, elim yatkın, saçlarım da belimde. 8 ay oldu, böyle rahatlık görmedim. Tabii artık etkisi azaldı, yeniden yapıcam.
Seti kaca aldiniz bi de bazi kullananlar ilk yikamada bozuldugunu yazmis belki ayni marka degildir ama korkuttu beni
Oval yuzum kucuk alnim var cenem de yuvarlak
Ama ben bulamadım bundan yaa.. siz satıyo musunuz??1 kere sıvı keratin uygulamasından sonra.fon yok.Kuaför malzemesi satan yerden 50-60 ml 50 lira.Eki Görüntüle 1851042 Eki Görüntüle 1851042
1 kere sıvı keratin uygulamasından sonra.fon yok.Kuaför malzemesi satan yerden 50-60 ml 50 lira.Eki Görüntüle 1851042 Eki Görüntüle 1851042
Sizi keratin paklar mutlaka deneyin vazgeçemeyeceksiniz.. ben önce kuaförde yaptırdım sonra nature marka alıp kendim yaptım yapmaya da devam ediyorum.. harika bi şey..