• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Sekillendirme Öncesi ve Sonrasi???

RaziyErkan

Mutluyum,MutluyuZ <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
1.340
0
356
33
Almanya
Slm kizlar..Saclariniza düzlestirmeden vs.önce ve sonra kalici,düz olmasi icin ve isidan daha cok yipranmamasi icin koruyucu krem kullaniyormusunuz..?Kullaniyorsaniz eger marka + resimli paylasabilirmisiniz??a.s.a.s.

canım ben önce havluyla nemini aldıktan sonra John frieda nın frizz-ease thermal protection saç serumunu kullanıyorum. ısıdan saçı çok iyi koruyor ilaveten kalitesini artırıyor. hafif kurutuyorum sonra fön çekiyorum. fönden sonra biraz biryantini fındık büyüklüğünde (saçım uzun 60 cm falan) avcuma dağıtıp parmaklarımla saçıma yediriorum hafif hafif bu tel tel uçuşmasını önlüyor. sonra schwarzkopf'un Gliss die bir ürünü var; sıvı saç kremi diye geçiyor üzerinde ipeksi bir görünüm diyor. hakikaten de öyle :) biryantinli saçın üstüne bir de bunu uyguluyorum. çok canlı oluyor ışıl ışıl parlıyor. üstelik kuruduktan sonra müthiş kokuyor inanılmaz yani. küçükken barbielerimin saçı öyle kokardı :D en sonda L.A. Looks ın saç spreyini kullanıorum. ne çok sert tutuyor ne yumuşak. baya bi şey yapıyorum ben aslında işte :) ama sonuç inanılmaz oluyor, tavsiye ederim...

cok tsk ederim kizlar hic kimse paylasim yapmiycak sandim..Serum ve Kremin resmini paylasabilirmisiniz acaba..ben resimli yorum yapamiyorum suan 100 msjim olmasi gerektigi icin..fiyatlari ne kadar..yarin gidip hemen heryere bakarim kaydirigubbakcemile3

Benim dediklerim bunlar canım. başlarına www koyuver artık (:

tigra.is/upload/catalog/original/FE_Thermal_Hair_Serum_full.jpg

henkel.com.tr/trt/content_images/LIQUID_SILK_SIVI_KREMI_pboxx-pixelboxx-121441_300dpi_1772H_1772W.jpg

222945547.jpg

bunu kullaniyorum ben tatlim.Gliss kur.[/IMG]

canlar o gliss kur varya 80 dereceye kadar ısıdan saçı koruyomuş föne karşı koruma imiş die aldım aman benim ince telli saçlarımı bir berbat yaptı
elseve boyalı saçlar için şampuanımdan sonra düzleştiricimi kullanıodum yumuşacık oluyodu bu süpürge gibi yaptı benimkileri ama arkadaşıma yaramıştır belki saç tipinden ötürü boşuna 15tl verdim
çöpe gitti ama gliss in kırılma karşıtı sıvı kremi süper ötesi yaptı saçlarım düzleştirdikten sonra kullanıyorum yumuşacık akıo saçlarım ve geç yağlandırdı
glissin yukarda bahsi geçen ipeksi görünüşü de alcam yine sıvı krem serisinden
ama o kırmızı kur feci bişi ayynı çalı süpürgesi oldu saçım :)

Back