• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şekersiz türk kahvesii

kafein kilo verdirir evet,ama bir süre sonra kahvesiz tuvalete gidemez olursunuz,bağırsaklarınız tembelliğe alışır yani,bence öyle günde 10 bardak falan içmeyin,tansiyon ve uyku düzeninizi de etkiler bu kadar aşırı tüketim,kansızlık ve demir eksikliğine hatta deli gibi selülite bile sebep olabilir.

Günde 2 bardak kafi bence,bir de bol su tüketmek lazım.Ben de aynı yollardan geçtim o yüzden biliyorum:31:

yıllardır,hergün gözümü açar açmaz kahve içerim...gün boyunca da 5-6 kere daha içerim,hep şekersiz ya da ikisi bir arada...hergün mutlaka en az 1 türk kahvesi içerim...gece yatmadan önce de mutlaka bi nescafe daha içerim...ama özellikle son 2-3 yıldır yükselen kg larla başım dertte :36:
kesinlikle kilo vermeme yardımı yok,bence verilen kilolar,azıcık boğazı kemekle gidiyor...birşeyin tek başına kilo verdirdini söylemek için hayat standardımızı değiştirmeden kilo kaybettirmeli...

keşke işe yarasaydı :31:

Kahve süt tozuyla içsek ne olur ki ?

benım yunan bır arkadasım var onların orda cay ıcmezlermıs asırı derecede SÜTLE kahve tuketırlermıs sekersiz. zaten normal kahve selulıt yapmaz sut tozu kılo aldıran ve selulıt yapan. yanlıs bılgıler vermeyelım arkadaslar. ama kahve gunde 2 bardagı gecmemeli

Back