şekersiz türk kahvesii

5 kilo fazlam var, koşuyorum, yürüyorum ama veremiyorum çünkü boğazım durmuyor:/ Eskiden günde, birisi sabah kalkar kalkmaz olmak üzere, 10 tane falan kahve içerdim, 48 kiloydum, sonra kansızık yüzünden doktor kahveyi yasakladı. bende diyorum ki neden 60 kilo oldum ben umarım bu şekilde bende çözerim sorunumu

inanılmaz metabolizmayı hızlandırıyor. iştahı kesiyor. kabızlık sorununa da birabir. içer içmez anında wc e gidiyorum. kesinlikle tavsiye ediyorum

inanılmaz metabolizmayı hızlandırıyor. iştahı kesiyor. kabızlık sorununa da birabir. içer içmez anında wc e gidiyorum. kesinlikle tavsiye ediyorum

Kesinlikle yarın başlıyorum tekrar Haydi bakalım hayırlısı

siz hangisini içiyosunuz acaba :26:

nescafe süt tozuylamı yoksa sademi

kızlar daha ayrıntılı yazın....yani sabah açkarnına yada gün boyu ne kadar tüketilecek...:44::44::44::44::44::44::44::44:

siz hangisini içiyosunuz acaba :26:

nescafe süt tozuylamı yoksa sademi

canım neskafeyi ikisi bir arada olarak içiyorum. bi tane kupaya iki paket koyuyorum günde üç bardak falan içiyorum. Türk kahvesini de sabah ac karnına

Son düzenleme:
kızlar daha ayrıntılı yazın....yani sabah açkarnına yada gün boyu ne kadar tüketilecek...:44::44::44::44::44::44::44::44:

canım ikisi bir arada olanlar dan 6 paket falan tüketiyorum gün içerisinde.şekersiz Türk kahvesini de sabah aç karına duble bardakla tüketiyorum.

peki kahvaltı yapmıyor musunuz? bir de gün içinde neler yiyorsunuz?

kaçındığınız şeyler var mı?

benim tansiyonum zaten düşük kahveyle alabora oluyorum

kahveyi yemekten sonra içince sindirimi kolaylaştırır diye biliyordum.hepte aksam 5 gibi içiyordum.ve bugün kahvem bitti yarın almalıyım hergün içmeden duramam.:) bundan sonra sabah aç içicem o zaman acilen 3 kilo vermeliyim.

bıldıgımız sekersız yogun turk kahvesı mı bırde yemeye ıcmeye dıkkat etmemız gerekıyor mu?

çok aşırı dikkat etmedim. ama mesela ekmeği azalttım porsiyonu birazcık küçülttüm . acıkınca sofra kurmak yerine ( ara öğünde) form bisküvisi yedim. yulaflısı cok güzel. yanında ice tea içtim. kalorisi cok düşük ve karın doyuruyo.

bildiğimiz şekersiz Türk kahvesi işte.

Son düzenleme:
peki kahvaltı yapmıyor musunuz? bir de gün içinde neler yiyorsunuz?

kaçındığınız şeyler var mı?

benim tansiyonum zaten düşük kahveyle alabora oluyorum

ben kahvaltıda aşırı ekmek tüketiodum mesela bi ekmeğin yarısını. aç karına şekersiz türk kahvesi içtiğim zaman bu oran çeyreğe düştü hatta cok cok az yedm diyebilirim. kahvaltıyı yapıyodum ama zaten canım yapmak istemiodu. aralarda da yulaflı form bisküvisi yiyodum onun tadını cok seviyorum yanındada ice tea içiodum kalorisi çok düşük. yani kalorisi yüksek yemekleri yemeden önce yaparsan 1 porsiyon dolusu yemek yerine yarım yersin iştahın kesilir yani.

tesekkur edıyorum canım :)

kızlar şekersizde olsa türk kahvesi selülit yapıyor yani bana yaptı bazen kabızlığa çare bazende kabızlığıma sebep oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…