Spor yaparak en azından yürüyüş yaparak kilo vermenizi destekleseniz sanki daha hızlı giderGünaydın herkese,
Bugün şekersiz 5. Günüm. Sabah uyandım ve yine 70.60’ım. 2gündür aynı kilodayım ve bu beni üzüyor.
Dün fena canım tatlı çekti ama dayandım. Aslında dün yemek olarak kaçırdım. Arkadaşlarımla öğle yemeğine çıkınca etli dürüm akşamda iki lahmacun yedimyanında içecek içmedim 2,5lt su içtim. Akşamda youtubedan bulduğum 14günde 3kilo spor programını yaptım.
Yarında değişiklik görmezsem üzüleceğim
Güncel kilo: 70,60
Akşamları yarım saatlik cardio hareketleri yapıyorum ama henüz iş değişikliğimin yoğunluğundan yürüyüşe zaman bulamadımSpor yaparak en azından yürüyüş yaparak kilo vermenizi destekleseniz sanki daha hızlı gider
Süper haberBen varım
Benim halihazırda tatlıya alerjim olduğu için bu konuda bir tık artım varr. Abur cubur tüketen bi insan da değilim. Tek sorun, geçen yıl kolayı bırakmıştım yeniden başladım. Kola içtiğim sürece ne yemek ne bişey aramıyorum. Genel olarak 2 3 lt su da tüketiyorum. Sporla beraber kolayı tekrar bırakacağım inşallahSüper haberramazanda tatlıya abanmamam için destekleyelim birbirimizi
Bende varım nasıl zayiflayacaksak hep beraber zayiflasakAkşamları yarım saatlik cardio hareketleri yapıyorum ama henüz iş değişikliğimin yoğunluğundan yürüyüşe zaman bulamadım
İşte birbirmize yol önererek nelere dikkat etmeli söylemek ve en önemlisi şekeri hayatımızdan çıkarmaya full destek vererekBende varım nasıl zayiflayacaksak hep beraber zayiflasak
Merhaba çiçeklerMerhabalar,
Ben 34 yaşındayım 173 boyunda 70,60kilo(busabah itibari ile) bir zayıflama adayıyım.
7ayda aldığım 10kiloyu vermek istiyorum. En yakın arkadaşımın mayısta evlenmesi benimde yaza doğru evlilik yoluna girecek olmamla aciliyeti var :)
Cumartesi günü 71.65 çıktığım bu yolda, 3gündür şeker/ekmek yemeyerek, günde 2,5 litre su içerek 3günde 1kilo verdim.
Bunlarla birlikte yediğimi henüz çok kısmadım ama yeşil çay ve ödem atıcı kürlerle ve solgar bromelalin desteğiyle tamamladım.
Sizinde kilo verme niyetiniz şekeri kesme ihtiyacınız var ise gelin birlikte bu yola çıkalım.
Destek gördükçe spor yapmak için gaza geleceğimi düşünüyorum. Masa başı işim yüzünden hareketim çok az :)
Ben aylardir sekersizim :) destek olayim size de isterseniz. Eylulde kilo vermek amacli ketojenik beslenmeye basladim. Arada kacamak yaptim. 3-5 kez tatli yemisimdir. Ama artik canim hic cekmiyor. Bagirdaktaki seker isteyen bakteriler olduler :) artik gorunce bi gozum takiliyor ama sunu alayim bunu yiyeyim istegi icimde hic uyanmiyor. Daha bu haftasonu cok sevdigim bir kurabiyeden yedim, bir tane yiyip biraktim, hic gerisibi getirmek istemedim.Merhabalar,
Ben 34 yaşındayım 173 boyunda 70,60kilo(busabah itibari ile) bir zayıflama adayıyım.
7ayda aldığım 10kiloyu vermek istiyorum. En yakın arkadaşımın mayısta evlenmesi benimde yaza doğru evlilik yoluna girecek olmamla aciliyeti var :)
Cumartesi günü 71.65 çıktığım bu yolda, 3gündür şeker/ekmek yemeyerek, günde 2,5 litre su içerek 3günde 1kilo verdim.
Bunlarla birlikte yediğimi henüz çok kısmadım ama yeşil çay ve ödem atıcı kürlerle ve solgar bromelalin desteğiyle tamamladım.
Sizinde kilo verme niyetiniz şekeri kesme ihtiyacınız var ise gelin birlikte bu yola çıkalım.
Destek gördükçe spor yapmak için gaza geleceğimi düşünüyorum. Masa başı işim yüzünden hareketim çok az :)
Destek olmanız beni çok mutlu eder çünkü nereden başlamam nasıl beslenmem gerek onu bile bilemiyorum tek bildiğim düzenli bir diyete devam edemediğimBen aylardir sekersizim :) destek olayim size de isterseniz. Eylulde kilo vermek amacli ketojenik beslenmeye basladim. Arada kacamak yaptim. 3-5 kez tatli yemisimdir. Ama artik canim hic cekmiyor. Bagirdaktaki seker isteyen bakteriler olduler :) artik gorunce bi gozum takiliyor ama sunu alayim bunu yiyeyim istegi icimde hic uyanmiyor. Daha bu haftasonu cok sevdigim bir kurabiyeden yedim, bir tane yiyip biraktim, hic gerisibi getirmek istemedim.
3sene önce sadece çaydan şekeri bırakıp 1 ayda bir şey yapmadan 2 kilo vermiştim ve çoğu yağdandı. Ben iki kesme şeker atardımBaşlığı görünce az önce yediğim tulumba tatlıları geldi aklıma kahveyi şekersiz içiyorum alıştım artık ama çayda şekeri bırakamadım 1 çay kaşığı alıyorum
Şekersiz beslenmem çok zor3sene önce sadece çaydan şekeri bırakıp 1 ayda bir şey yapmadan 2 kilo vermiştim ve çoğu yağdandı. Ben iki kesme şeker atardım
Ben birde pasta şefiyim aynı zamanda üşenmeden tatlı yapardım paylaşım yapıyorum diye instada sonrada yerdimŞekersiz beslenmem çok zorevde sürekli tatlı alıp yapan biriyiz diyette 10 kg verdim 1.5 yine aldım bu Ramazanda nasıl alınmadan geçer bilmiyorum 150 gr rahat yemişimdir tatlı bu akşam