- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
canim kilo az versende incelmen cok olurişte onu bana da yaptırman lazım sizin gruba gelmem lazım bende:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim kilo az versende incelmen cok olurişte onu bana da yaptırman lazım sizin gruba gelmem lazım bende:)
Daha sanki çok incelmede hissetmiyorum. Ama göbeğim bariz şekilde küçüldücanim kilo az versende incelmen cok olur
anladım bu 21 gün haricinde 7 zeytin bi incir siyah ve beyaz renk kapsülleri aldm daha yeni hiç denediniz miDaha sanki çok incelmede hissetmiyorum. Ama göbeğim bariz şekilde küçüldü
Hayır şuan da ilk defa sizden duyuyorum ne işe yarıyor?anladım bu 21 gün haricinde 7 zeytin bi incir siyah ve beyaz renk kapsülleri aldm daha yeni hiç denediniz mi
Hayır şuan da ilk defa sizden duyuyorum ne işe yarıyor?bende bugun kullanmaya başladım
Bu şeker göbek ve yüz yağlanmasını tetikliyor mu acaba ben kendim 54 kiloya düştüm 60 dan zaten abur cuburla işim yok hamur işi tatlılar la yok ama çok çay içiyorum ve her fincana 5 kaşık şeker atıyorum birsure çay içmemeye karar verdim zaten ama faydası olur mu banada acaba çünkü göbeğim duzlesse de hiç mezura da ölçü küçülmuyor genelde 82 falan3sene önce sadece çaydan şekeri bırakıp 1 ayda bir şey yapmadan 2 kilo vermiştim ve çoğu yağdandı. Ben iki kesme şeker atardım
Bu şeker göbek ve yüz yağlanmasını tetikliyor mu acaba ben kendim 54 kiloya düştüm 60 dan zaten abur cuburla işim yok hamur işi tatlılar la yok ama çok çay içiyorum ve her fincana 5 kaşık şeker atıyorum birsure çay içmemeye karar verdim zaten ama faydası olur mu banada acaba çünkü göbeğim duzlesse de hiç mezura da ölçü küçülmuyor genelde 82 falan3sene önce sadece çaydan şekeri bırakıp 1 ayda bir şey yapmadan 2 kilo vermiştim ve çoğu yağdandı. Ben iki kesme şeker atardım