- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
- Konu Sahibi minikkkkkkk
-
Oooo maşallah çok güzel bende görürüm o günleri inşallah boyum kısa olduğu için çok çirkin duruyor bende kilo bi de. Tabi benım yolum uzun 82 kiloyla başladım diyete65 den 48 e indim
benimde kısa 65 bile çok kötüydü ama hiç pes etme başarıyo insan yeterki istikrar olsun sonraki değişim nasıl hoşuna gidicekOooo maşallah çok güzel bende görürüm o günleri inşallah boyum kısa olduğu için çok çirkin duruyor bende kilo bi de. Tabi benım yolum uzun 82 kiloyla başladım diyete
İnşAllah vereceğim Allah utandırmasın teşekkür ederimbenimde kısa 65 bile çok kötüydü ama hiç pes etme başarıyo insan yeterki istikrar olsun sonraki değişim nasıl hoşuna gidicek
rica ederim canım inşAllah iraden bol olsunİnşAllah vereceğim Allah utandırmasın teşekkür ederim
hoşgeldin canım aynı gün başlamışız bugün 2 inci gün gayet güzel gidiyo şimdilik bakalımMerhaba, şekersiz beslenmeye ben de dün başladım. Hatta kendime yeni bir konu açmak için geldiğimde bu başlığı gördüm, sevindim. Her işte bir hayır vardır derler, ben de sizinle beraber yürümek isterim .
Şekersiz 1. günüm bitti.
hoşgeldin canım ama minicik bile olmucak sadece bir meyve hakkın varSelam Kizlar bugun minicik bir sekerle cay ictim sadecehaydi bismillah dayanabilkrsem ilk gunum
hoşgeldin canım aynı gün başlamışız bugün 2 inci gün gayet güzel gidiyo şimdilik bakalımhepberaber sağlıklı günlere inşAllah
hoşgeldin canım ama minicik bile olmucak sadece bir meyve hakkın varbaşaralım sağlıklı olalım
Sekersiz cok zorlanirim yavas yavas birakabilirim artikhoşgeldin canım ama minicik bile olmucak sadece bir meyve hakkın varbaşaralım sağlıklı olalım
Ödüllendir ama başka şeylerle kuru meyveler al mesela olmaz mıOluyor olmaz mı ? Karnımda bir şeyler var sanki gıdıklayıp duruyor. Şeker yemeyince vücut, şeker yerine yağ ve protein yakıyormuş ya ondandır proteinden sonra canımızın daha da tatlı istemesi. Geleni yakıyor, geleni yakıyor . ama yağlar da gidiyor tabii, şekersiz beslendiğimizde göbek dümdüz, bel incecik oluyor.
Ben akşamları çok zorlanıyorum. 20.00 gibi biri beni dürtmeye başlıyor sanki "hadi yesene" diye. Mutfağı toparlayıp bütün işler de bitince, beynim ödül istiyor sanırım. "hadi çok iş yaptın, ödüllendir kendini" diyor.
Alma eve bşey ben almıyorumEvdeki cikolatalari yedikten sonra gelsem
Of cok ihtiyacim var ama son zamanlarda durduramiyorum kendimi arada bildirim gelsinde motive olayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?