- Konu Sahibi minikkkkkkk
-
Tamam olur pekmez ,bal ,meyve dahil mi, yoksa sadece beyaz şeker mihoşgeldin bugünden itibaren başlıyoruz gün sonu sadece hiç şekerli gıda tüketmediğimizi yazıcaz olurmu@Ayse012
hiçbirşekilde yemicez sadece meyve birtane hakkımız var ama kaçamak olursada yazıcaz. tamammıTamam olur pekmez ,bal ,meyve dahil mi, yoksa sadece beyaz şeker mi
Tamamdirhiçbirşekilde yemicez sadece meyve birtane hakkımız var
benden anca bu çıkıyoAma tatliş tatliş yazinca linclemekte olmuyorki
Sen bu yolda cok iyi ilerliceksin inanıyorumbenden anca bu çıkıyoteşekkür ederim
Merhaba bende 4 gündür yapıyorum sadce meyve yiyorum günde 1 tane meyvede portakal veya elma oluyor sadcemerhaba arkadaşlar tatlı bağımlılığımı törpülemek ve diyabete olan yatkınlığımı göz önünde bulundurarak motivasyon amaçlı açtım konuyu bana eşlik edeceklere şimdiden teşekkür eder sağlıklı ömür dilerim sevgiler
Başlangıç 14.03. 2022
hoşgeldin harika sende gününün şekersiz bittiğini yazarsan müsait oldukça sevinirim motive olurMerhaba bende 4 gündür yapıyorum sadce meyve yiyorum günde 1 tane meyvede portakal veya elma oluyor sadce
Yazarım tabi. Ben yediğime içtiğimi de dikkat ediyorum diyetteyim yarın tartı günüm heycanlıyımhoşgeldin harika sende gününün şekersiz bittiğini yazarsan müsait oldukça sevinirim motive olur
bende senin gibiyim diyet yaptım kiloyu verdim ama tatlı bağımlılığı varYazarım tabi. Ben yediğime içtiğimi de dikkat ediyorum diyetteyim yarın tartı günüm heycanlıyımçayı kahveyi şekersiz içerim çikolata pasta falan yemeyi çok seviyorum ama yemeyeceğim
Darısı başıma o zmanbende senin gibiyim diyet yaptım kiloyu verdim ama tatlı bağımlılığı var
inşAllah sende eğer takıldığın bişey olursa sor diyetde tecrübem çokDarısı başıma o zmanhalledersin diye düşünüyorum
Sporda yapmış mıydn diyetteykeninşAllah sende eğer takıldığın bişey olursa sor diyetde tecrübem çok
hemde ne spor yürüyüş tempolu ağırlık günde 2 saat yooo hiçte almıyosun dikkat edince hiç aldırış etme sen yolunda azimle devam etSporda yapmış mıydn diyetteykennormal düzenine döndüğün zaman kilo aldın mı. Boşa uğraşıyorsun bıraktığın zmaan 2 katı kilo alırsın diyorlar korkuyorum
Sporda yapmış mıydn diyetteykennormal düzenine döndüğün zaman kilo aldın mı. Boşa uğraşıyorsun bıraktığın zmaan 2 katı kilo alırsın diyorlar korkuyorum65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?