Şekersiz 21 güne bana eşlik etmek isteyenler 🙋🏼‍♀️

hoşgeldin bugünden itibaren başlıyoruz gün sonu sadece hiç şekerli gıda tüketmediğimizi yazıcaz olurmu @Ayse012

Merhaba bende 4 gündür yapıyorum sadce meyve yiyorum günde 1 tane meyvede portakal veya elma oluyor sadce

hoşgeldin harika sende gününün şekersiz bittiğini yazarsan müsait oldukça sevinirim motive olur
Yazarım tabi. Ben yediğime içtiğimi de dikkat ediyorum diyetteyim yarın tartı günüm heycanlıyım çayı kahveyi şekersiz içerim çikolata pasta falan yemeyi çok seviyorum ama yemeyeceğim

Yazarım tabi. Ben yediğime içtiğimi de dikkat ediyorum diyetteyim yarın tartı günüm heycanlıyım çayı kahveyi şekersiz içerim çikolata pasta falan yemeyi çok seviyorum ama yemeyeceğim
bende senin gibiyim diyet yaptım kiloyu verdim ama tatlı bağımlılığı var

inşAllah sende eğer takıldığın bişey olursa sor diyetde tecrübem çok
Sporda yapmış mıydn diyetteyken normal düzenine döndüğün zaman kilo aldın mı. Boşa uğraşıyorsun bıraktığın zmaan 2 katı kilo alırsın diyorlar korkuyorum

Sporda yapmış mıydn diyetteyken normal düzenine döndüğün zaman kilo aldın mı. Boşa uğraşıyorsun bıraktığın zmaan 2 katı kilo alırsın diyorlar korkuyorum
hemde ne spor yürüyüş tempolu ağırlık günde 2 saat yooo hiçte almıyosun dikkat edince hiç aldırış etme sen yolunda azimle devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…