- 1 Ekim 2013
- 7.641
- 15.319
- 34
-
- Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz
Ben daha önce 2 uygulamamda da 6 kilo verdim. Ama o kadar farketmişti ki direk göbek bölgemden gitmişti. Ve daha dinç,cildim daha parlak olmuştu. İlk 5 gün çok zorluyor sadeceBu sekilde bir bucuk ay once 3 kg verdim malesef 1 ay uygulayabildim sekersiz beslenmeyi sonra devam
Evet ben cok tatli manyagi biriyimdir beni de ilk 1 hafta cok zorladi sonrasi alistim zaten bide aralikli oruc ve gunde 2 lt su ile desteklemistim ayrica ekmegi de tamamen kesmistimBen daha önce 2 uygulamamda da 6 kilo verdim. Ama o kadar farketmişti ki direk göbek bölgemden gitmişti. Ve daha dinç,cildim daha parlak olmuştu. İlk 5 gün çok zorluyor sadece
ben de diyet yapan biriyim hatta tatlıları yulaftan kendim yapıyorumTekrar tekrar selam. Yeni bir diyet denemesi. Daha önce yaptığım ve çok memnun olduğum şekersiz beslenmeye tekrar merhaba diyorum.
Kural basit işlenmiş rafine şeker yok. Yani paketlenmiş neredeyse hiçbir şey. Bu süreçte süt ve unu da minimuma indirmeye çalışacağım bakalım sonuç ne olacak. İlk 5 gün kritik nokta.
Eki Görüntüle 3456800
E helal olsun o zamanben de diyet yapan biriyim hatta tatlıları yulaftan kendim yapıyorumne pastalar gördüm gene yiyemedim
Ay ben de baslıyım bu diyete şeker yokun yok süt yok bu mudur?merhababugün 23. Günüm hala devam ediyorum. Şimdi kilomu da ekleyim buraya
22 günde 5.5 kilo verdim. Şu an 67.65 im çok mutluyum ve diyete devam
Aslında yapılması gereken tek şey rafine şeker be paketli gıdalar pirinç ve beyaz ekmek.Ay ben de baslıyım bu diyete şeker yokun yok süt yok bu mudur?
Bitek yoğurt peynir çıkaramam herhalde yokda zaten dikkat ediyorum genelde. Peki 21gün olunca arınıyor muyuz şekerden bedensel olarakAslında yapılması gereken tek şey rafine şeker be paketli gıdalar pirinç ve beyaz ekmek.
Ben sütü de önemli ölüçüde azalttım alerjime de çok iyi geldi çünkü
Aslında dediklerine göre bağımlılıklardan kurtulmak için gereken süre buymuş.Bitek yoğurt peynir çıkaramam herhalde yokda zaten dikkat ediyorum genelde. Peki 21gün olunca arınıyor muyuz şekerden bedensel olarak