Şekersiz 21 Gün

freudyenpsk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
1.475
5.432
158
Merhaba, daha önce ergenlik döneminde daima kilo alıp verme sorunu olan bi genç kızdım en son üniversitede yine 44 beden giyerken diyete başlamaya karar verdim. Ilk tartildigimda 73.6 kg idim. Mart ayıydı. Haziranda 64'ü gördüm. Ardından kilom 4 senedir 64-66 arası gidip geldi bazı dönemler 59a kadar düştüğüm oldu. Bu sene nisanlandim ve nişanlım aslen urfalı antepte yaşıyor yani com geniş bi yemek kültürü var akşam kebap sabah lahmacun yeniyor evde. En son 74.4ü gördüm ve ağustosta düğünüm var. Perşembe günü şekersiz 21 gün için basladim, bugün 72.2 idim bugub tartilinca. Ayrıca bu haftayı da nasip olursa oruçlu geçirmek istiyorum. Regl haftam ayrıca. Gün gün burada paylaşmayı düşünüyorum bugün akşam öğününde 7 8 yi bulgur pilavı 60 gr hindi eti salata ve ayran yedim 1 2 saate muz ve tahin tatlı yapıp yiyecegim. Günü böyle kapatırım inşallah

Bugün 7.gün oruçta ise 3.gün 71.4 çıktı sabah tartı regl haftam olduğunu varsayarsak inşallah 10 güne 68leri görürüm. 68 benim geçiş kilimdir oralardan sonra hızlı bi iniş gerçekleşiyor. Bugünden itibaren 4 5 gün yatılı misafirim var. Akşam ki menü patlıcan kebabı mercimek çorbası ve fıstık sarma fıstık sarma haricinde diğerlerini ölçülü yemeye calisicam yarın oruç tutmayabilirim. Bakalım gün gün yazacağım

9.gün regl oldum dün sabah tartıda 71.8 çıktı yine. Regl döneminde rahat 2 kg ödemim olur. Dikkat etmem gerekiyor, regl bittiğinde dirayetli olursam 68 görürüm umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…