Şekerli olmayıp çok kokan yanımdaki insanı rahatsız etmicek fresh bi koku istiyorum

ecemil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
20
0
36
İstanbul
şekerli olmayıp ama çok kokan yanmdaki insanı rahatsız etmicek fresh bi koku istiorm

GERÇEKTEN UZUN ZAMANDIR BÖYLE AĞIR OLMAYAN TEMİZ KOKMAMI SAĞLAYACAK BİR KOKU ARIORUM
HEP AĞIR KOKULAR ÇIKIOR..

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR..

clinic happy güzel ve farklıdır. she ,envy ,romance ve rush 2 de süperdir. hepsini de kullandım tavsiye ederim birisini mutlaka beğenirsin.

Çok teşekkür ederim cnm.she'yi deneyecegim peki lancome-troser in love ile ilgili bi bilgin varmı

clinic happy güzel ve farklıdır. she ,envy ,romance ve rush 2 de süperdir. hepsini de kullandım tavsiye ederim birisini mutlaka beğenirsin.

bende katılıyorum babyphoto'ya..yalnz bunların içinde belki rush 2 azcık şekerli gelebilir..bunlara ek olarak

-lacoste pour femme
-estee lauder pleasures
-dior pure poison
-noa
-givenchy ange ou demon
-armani mania
-ck beauty

olabilir çiçeksi kokulardır..tresor in love bence romantik bir koku..aylar önce denemiştim aklımda kalanları söliyim iddialı bir koku değil,ben burdayım demez,ama hani sevgilinle yaşayacagın romantik anların kokusu diebilirim..lancome poeme gibi yumuşak bir koku ama poeme için olgun bayan kokusu derler bu olgun değil genç bayan kokusu..

Son düzenleme:

merhaba:) estee nin bu kokusunu biraz anltrmısn nasıl bi çicek kokusu :) birde bunun pleasuras exotic olanı warmış onun hakndada blgn wrmı:)

Arkaşlar ankarada olanlar warmıı :) kızılyda atatürk bulvarında kök çarşısı içinde batı sezer die parfümcü warmış we herkes acaipp öwüoo :) dp bargello ixora sansioryu tek geçiomuş orjnlle birebir yağsızz kalıcı harika kokularmıış :) deneyen varmı acabaa hem kokusu hem ücreti hakkında bilgisi olan warmı :) ?

Tatlı ama baymayan ferah ;

Lacoste Dream of pink (ferah ve tatlı )

Victoria secret very sexy touch (miss gibi :)

Amor amor ( çiçeksi ama tatlı )

Thery mugler Alien (ilk sıktığında ağır gelebilir yanılma , bir süre sonra acayip güzelleşiyor)

Escada into the blue ( çok ferah ve insana kendini temiz hissettiren bir pafüm , tatlı değil ama dene derim )

Givenchy absolutely irresistible kesinlikle. Çiçeksi meyveli bir kokudur. İddalıdır ve baymaz. Şekerlide değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…