Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anniş adayı canım ya bişiy daha sorucam bunada lütfen cevap ver Dr. bana tokluk şekerimi yemekten iki saat sonra ölç demişti
ama ben pimpirikliyim meraktan bikaçkez birer saat sonrada ölçüp bakmıştım
bir saat sonraki yüksek çıkıyor , iki saat sonraki normal çıkıyor
Senden öğrenmek istediğim bi saat sonraki ölçümün sınırları kaç olmalı
sana söylemişlerdir yazarsan sevinirim iyi akşamlar canım
Anniş yani bizim şeker yüksek bebek doğunca düşük mü oluyomuş bebeğin şekeri anlamadım .Canim meyve bile gunde 2 tane oda pespese olmicak.Ve muz uzum kesinlikle yasak.Meyveleri yerken bile icindeki seker oranina bak canim.Beyaz ekmek yeme.Princ falanda yeme.Senin diyet programin nasil yazarmisin bakiyim.Birde sen cevrendekilere bakma onlara kalsa al bir dilim birsey olmaz ama ben simdi gunluk 10 kere sekerimi olcuyorum aletim var ve inan bana bazen bir dilim bile sekerin yukselmesine neden oluyo.Ayrica tek sorun bebek iri dogar degil dogumda sorun oluyormus anne ve bebek icin ve en kotusude bebekte seker dusuklugu oluyormus.Cunku anne karnindaki sekerden oda nasipleniyo ve vucudu ona alisiyo doguncada o kadar seker miktari olmuyo ve sekeri dusuyo.Ve bebek dogunca topugundan bir hafta boyunca kan aliyorlar ve devamli seker olcumu yapiliyo.Emin ol baskalarinin dedigi gibi basit degil canim.
Zelis bacim sende diyet listeni yazarmisin bakiyim neler var.