- 18 Aralık 2008
- 84
- 6
-
- Konu Sahibi snoopy.izmir
Snoppy aldınmı sonucu benim sonuçları aldım ama henüz doktorum görmedi
106-191-116-137 çıktı sonuç sanırım yine yüksek sende durum nasıl?
yuksek cıkması cokkkkkkkkkkk rsklı ben cok cektımmm..ama en son sadece seker hast özel bı hastaneye gıttım ve sonuclar tamaen yanlışmış...gttgınız yer cok önemli ..saglık ocagı.dispanser gıbı yerlere aslaaa yaptrmayın derımmmm..ani bebek ölmleri.plesanta yırtılmasına sebep oluyo...vs vs bır sürü tehlıkesı var...
İlk bebeğini farklı bir sebeple bile olsa kaybetmiş bir anne olarak bana verdiğiniz bu morel için çok ama çok teşekkür ederim.
hayal perest olup kişinn kendını kandrmasındansa gercegı nbılip önlem almak daha mantıklı...hayırlısı inşşalah rabbım şifa verir.
Snoppy maalesef aynı durumdayız sanırım diyabet servisine yönlendirileceğiz , üstelik bende sabah akşam olmak üzere 2 doz olarak kan şurubu kullanıyorum. Herşey bebişlerimizin sağlığı için napalım artık hayırlısı hakkımızda.
Güngüneş sanırım bizlerede diyet verilecek artık doyarmıyız bilinmez ama maalesef herşey bebişlerimiz sağlığı için , Allah onlara sağlık versinde katlınıcaz mecbur.
kızlar ölseydi benim bebem ölürdü 200 çkıtı 50 lilikte.inanmayın bunlara bebek ölümü
yok plesenta yırtımı bunlar binde bir.saçmalık.6 hafta sonra doğurcam 4 aydır şekerim var bişiyim yok bebeğimdede..rahat olun şeker herkezde çıkıyor başka hastalık vermesin Allah.anemi varken şeker neki..takmayın kızlarım
Ben daha diyetisyene filan gitmedim,neler veriyor neler yiyorsun,kendi doktorum kongreden gelene kadar önlemimi alayım bari,gerçi herkesin diyeti farklıdır ama gene de genel olarak yararlı-zararlı gıdalar hakkında bilgimiz olur..
benimde yüksek çıktı arkadaşlar..bugün yaptırdım yüklemeyi 185 çıktı 50 gramda.....çarşamba druma göstercem bugün yokmuş şehir dışındaymış....
ben herşeye razıyım ama şeker yüklemesinden sonra çok kötü oldum ...elim ayağım boşaldı....zaten tatlı hiçbişi sevmem o suyu nasıl içtim bilmiyorum valla....halsizleştim...başım falan döndü...yatıyorum hala....
acaba drum 100lük yüklemeyi vermesede sadece diyet verse olmaz mı??????herşeyi yememeye razıyım yeterki o yüklemeyi yapmasınlar yaaa hala başım dönüyoooo:)))