Şeker yüklemesi yüksek çıkanlar

Bildiğim kadarıyla 100 gr. ister o daha kötü bence,50 gr. kolay iç glukozu 1 saat bekle kanı ver gel ,ama 100 gr.da aç gidip kan ver glukozu iç sonra saat başı 3 kere kan ver..3-4 arkadaşımın 50 gr. yüksek çıkıp 100 gr. da düşük çıktı bende o hayalle gitmiştim ama maalesef yüksek çıktı gene..Hayırlısı..

yalvarcam artık druma napıyım....hala iyi değilim ....:uhm

Benim doktrumda kongrede hala gösteremedim o yüzden sonucumu
Hayırlısı hakkımızda herşey bebişlerimizin sağlığı içinnnn :emir_bebek:

Doktorum mailime cevap vermiş,Çrş. sabahtan hastaneye yatmam gerektiğini söylemiş..Sıkıldım bu duruma bakalım ne olacak,acaba çok mu ciddi boyutta anlamadım..

öncelikle geçmiş olsun.kongrede olan kadın doğumcun ise bence boşuna bekleme
sonucunu dahiliye veya endokrin uzmanına göstermen lazım.
benimde hem 50 lik hemde 100 lük yüklemem yüksek çıktı .2 gün endokrin servisinde kaldım hem diyete (2000 kalorilik ) hemde insüline başlattılar .bu sırada hem insülün kullanımını gösterdiler hemde şekerimi takip ettiler .

Sanırım ben de senin gibi bu yollardan geçicem ben insüline başlamam diye düşünmüştüm sadece diyet verir sanmıştım,bebeğe zararı yoktur değil mi insülinin.,tek derdim bu..

Arkadaşlar benimde 50 grlık yüklemem yüksek çıktı.Offfff moralim çok bozuldu 50 grlk yüklemeyi zor yaptırdım 100 gr.lık yüklemeyi nasıl yaptıracağım.Diyet uyguladıktan sonramı 100 grlık yükleme yapılıyor.Nasıl bir diyet uygulanıyor.100 gr düşük çıkarsa diyete devam yüksek çıkarsa insüline mi başlanıyor...Bilgisi olanlar lütfen acil cevap...

arkadaslar ben daha 22 haftadayım ama sekerımın cıkmasından korkuyorum.10 kilo aldım sımdıden ve cok tatlı yıyorum canım ıstıyor.bunun etkisi varmı seker cıkmasında bırde bu hamilelikte cıkan seker hamilelikten sonra kalıyormu ve bebek iicn zararlımı

X