Şeker yüklemesi yüksek çıkanlar

yalvarcam artık druma napıyım....hala iyi değilim ....:uhm

Benim doktrumda kongrede hala gösteremedim o yüzden sonucumu
Hayırlısı hakkımızda herşey bebişlerimizin sağlığı içinnnn

Doktorum mailime cevap vermiş,Çrş. sabahtan hastaneye yatmam gerektiğini söylemiş..Sıkıldım bu duruma bakalım ne olacak,acaba çok mu ciddi boyutta anlamadım..

Sanırım ben de senin gibi bu yollardan geçicem ben insüline başlamam diye düşünmüştüm sadece diyet verir sanmıştım,bebeğe zararı yoktur değil mi insülinin.,tek derdim bu..

Arkadaşlar benimde 50 grlık yüklemem yüksek çıktı.Offfff moralim çok bozuldu 50 grlk yüklemeyi zor yaptırdım 100 gr.lık yüklemeyi nasıl yaptıracağım.Diyet uyguladıktan sonramı 100 grlık yükleme yapılıyor.Nasıl bir diyet uygulanıyor.100 gr düşük çıkarsa diyete devam yüksek çıkarsa insüline mi başlanıyor...Bilgisi olanlar lütfen acil cevap...

arkadaslar ben daha 22 haftadayım ama sekerımın cıkmasından korkuyorum.10 kilo aldım sımdıden ve cok tatlı yıyorum canım ıstıyor.bunun etkisi varmı seker cıkmasında bırde bu hamilelikte cıkan seker hamilelikten sonra kalıyormu ve bebek iicn zararlımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…