• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker yüklemesi yaptiranlar lütfen bir bakin !!!

Ronam

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
161
140
23
33
Merhaba arkadaslar, bugun şeker yüklemesi yaptirdim internetten aldim sonucu fotograf ekleyemeiyorum ama şoyle söylim benim değerim 151 çikmis ama referans degerde 70-120 arasi yaziyo..cok korkuyorum seker hastasi miyim ki acaba dotoru yarin aricam ama bilen varsa yazsin ne olur icim rahatlasin istiyorum :dua::KK43:

şeker hastası değilsin canım sakin ol. gebelik değerin biraz yüksek çıkmış. doktorun diyet verecektir ve şekerini takip etmeni isteyebilir. sen karbonhidratı az tüketmeye çalış.

Diyet yapmani isteyebilir canım senden

şeker hastası değilsin canım sakin ol. gebelik değerin biraz yüksek çıkmış. doktorun diyet verecektir ve şekerini takip etmeni isteyebilir. sen karbonhidratı az tüketmeye çalış.
3 haftadir tatliyi cok azaltmistim halbuki cok üzüluyorum ya insallah diyetle düzelir :dua:

Diyet yapmani isteyebilir canım senden
Biraz okudum da bazilarina iki kati doz verip ikinci bir test yapmislar bayginlik geciren falan olmus o yuzden canim cok sıkıldi yarin da doktorum kötü bisey der diye tedirginim ..

Sıkma canını em doğru bilgiyi doktorun söyler yarına kadar sakin kal yarın doktorunla görüş. Diyet verebilir. Gebelikte malesef yeme içmeden bağımsız da ortaya çıkabiliyor bu durum. Geçmiş olsun.

Sıkma canını em doğru bilgiyi doktorun söyler yarına kadar sakin kal yarın doktorunla görüş. Diyet verebilir. Gebelikte malesef yeme içmeden bağımsız da ortaya çıkabiliyor bu durum. Geçmiş olsun.
Diyetle gecicekse raziyim ne derse yaparim bebegim icin..ama iste endiseleniyorum elimde olmadan..

Simdi derin bir nefes alip sakinles sonra dua et :) bir sonraki asama da doktorun tavsiyelerine ve muhtemelen verecegi diyete uymak :)
Bebisin dogduktan sonra seker meker kalmicak merak etme. Bebisinle bitlikte mismutlu bir ömür diliyorum ;)

Simdi derin bir nefes alip sakinles sonra dua et :) bir sonraki asama da doktorun tavsiyelerine ve muhtemelen verecegi diyete uymak :)
Bebisin dogduktan sonra seker meker kalmicak merak etme. Bebisinle bitlikte mismutlu bir ömür diliyorum :KK66:
Ayy çok teşekkür ederim :KK68:ben zaten şuan bebegimi etkiler diye endiseleniyorum herkes dogumdan sonra gecer demis..insallah suaraya güzel şeyelr yazarim yakin zamanda..allah herkesin yavrusuna saglik sihat versin..isteyen herkes de hamileligin tadina varsin:dua::anneadayı:

Merhaba arkadaslar, bugun şeker yüklemesi yaptirdim internetten aldim sonucu fotograf ekleyemeiyorum ama şoyle söylim benim değerim 151 çikmis ama referans degerde 70-120 arasi yaziyo..cok korkuyorum seker hastasi miyim ki acaba dotoru yarin aricam ama bilen varsa yazsin ne olur icim rahatlasin istiyorum :dua::KK43:
canım benim sonucum şöyleymiş
açlık 72
1.saat 91
2.saat 110
Senin 151 çıkan hangisi ? açlık mı 1.saat mi 2. Saat mi ?

Diyetle düzelir bencede sıkma canını stress yapma. Stres hem sana zarar hem bebeğe ;)

Back
X