Şeker Yüklemesi Testi

Yok estağfurullah dediğiniz doğru ikileme düşme sebebimiz o bir yerde. Aynen öyle en güzeli tekrar teşekkür ediyorum

Yaa çok doğru artık ben de saldım yoksa çıkılmıyor içinden 27.haftamda yaptıracağım 3 gün sonra

Yaa doğru diyorsunuz aslında zayıfım, ailede şeker geçmişi yok ama bilemiyor olabilirim tabii teşekkür ederim

Ailedeki seker gecmisinin onemi yok. gebelik sekeri gecici bir durumdur. Test ile teshis edilmezse ve sekeriniz varsa hastanelik olursunuz. Yatis yapilarak tedavi gormek zorunda kalirsiniz.
Yukleme testinin bir zarari yok, yaptirin

Ben 26.haftada yaptırdım doktorum 24. Haftayı geçir biraz demişti

Risk grubunda olup olmadığınızı kim söyledi bilmiyorum ama benim risk grubunda olup olmadığıma dahi bakılmadı kan vermedim bile bunun için. Sadece şu hafta şu yapılır bu hafta bu diye gittiğim şeker yükleme haftasında Dr bana bir glikoz yazdı gittim aldım ertesi gün yapacağız dedi. Eve geldim annem yaptırma çocuğa o kadar glikoz içiriyorsun biz yaptirmadik noldu vs dedi ki annem Dr olmasa da sağlıkçı. Başka bir zaman da bir hemşire ne gerek var demişti aynı hastanede.Ertesi gün vazgeçtigimi söylemiştim doktora.bana kağıdı imzalattı vazgeçtigime dair ve Canan Karatay ı kastederek hep insanların aklını bulandırıyor demişti. Orada şeker yüklemesi yaptıran kadınları gördüm hep kiloluydu bilemiyorum alakası var mı ama ben zayıfım gebeliğim boyunca da az kilo aldım ve ailemde de şeker hastası yok.bilgim olmayan bir konu ama sonuç itibariyle yaptırmadım. bebeğimin kan testleri hep normal şükür ki. Ama doktor yaptırmazsan bebeğinin kafası büyük olur gibi olumsuz şeyler demişti aldırmadım hiç bu sözlere öyle olmadı gerçi ama çok ikilik çıkaran bir konu.

Ben doktorum ne derse onu yapacaktım doktorum açlık şekerime bakıp gerekli görmedi

şuan 28. haftadayim oglumda yaptirdim. bundada doktorhm isterse yaptiracam. alti ustu bir bardak sekerli icecek hic mi bir dilim pasta yemiyoruz 2-3 baklavayi ust uste yemiyoruz gebelik sekeri bu testi yaptirmaktan cok daha riskli doktor gerekli goruyosa yapilmali bence

Genel itibariyle kilo ve aile geçmişine göre risk grubu olarak söyleniyor evet yaptırmazsak bizden imza alıyorlarmış riski göze aldığımıza dair duyduğuma göre erken doğum vs konularında ama bilemiyorum ben Canan Karatay'ı çok severim fikirlerine saygı gösteririm ancak doktoruma da güveniyorum kararsız kalma sebebim tamamen bu

Çok haklısınız aslında hadi onları da yemiyorum desem neyse o sebeple benim için de yaptırmak daha mantıklı sanırım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…