- 23 Ocak 2023
- 18
- 4
- 33
-
- Konu Sahibi astropsyche
Hatırlıyorsanız yazma şansınız olur mu değerlerinizi?Benmde vardı endokrinolojiye gittim.ofa diyetisyene sevk etti saçma sapan bi diyet verdiler ben de pek uymadım.beyaz ekmeği hamur işi i çıkardım hayatımdan şekeri çok az tükettim birde meyveyi porsiyon olarak yedim diyetisyenin verdiği porsiyonlarda.notmale döndü ki benm Değerlerim sizden yüksekti
Sizde ve bebekte bir sorun gormusmuydu doktor. Mesela ileridsn gidiyor bebek . Ya da eliniz ayaginiz sisti mi ? Veya amniyon sivisinda bir dehisim oldugunu soyledi mi ? Ben yaptirmak istemiyorum da .Benmde vardı endokrinolojiye gittim.ofa diyetisyene sevk etti saçma sapan bi diyet verdiler ben de pek uymadım.beyaz ekmeği hamur işi i çıkardım hayatımdan şekeri çok az tükettim birde meyveyi porsiyon olarak yedim diyetisyenin verdiği porsiyonlarda.notmale döndü ki benm Değerlerim sizden yüksekti
Bol yürüyüş ve şekerinizin yükseldiğini düşündüğünüzde veya ağır şeyler yediğinizde sade soda içip yürüyüş yapın. Baya düşürüyorMerhaba kızlar, 27 haftalık hamileyim. Doktorumun önerisiyle şeker yükleme testini 75 mg 2 saat şeklinde yaptırdım. Sonuçlarım şöyle:
Açlık 95
1. Saat 202
2. Saat 105
Bu sonuçlara göre açlık ve 2. Saat referans değer içerisinde görünüyor. Ancak 1. Saat değerim yüksek. Endokrin bölümüne görüneceğim. Aranızda benzer değerleri olanlar oldu mu, diyetle sonuç alabildiniz mi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Açlık 117Bol yürüyüş ve şekerinizin yükseldiğini düşündüğünüzde veya ağır şeyler yediğinizde sade soda içip yürüyüş yapın. Baya düşürüyor
Değerlerden anlamıyorum ben canım. Sağlıkçı kuzenim var onda gebelik şekeri çıktı. Sürekli ölçüm yapıyor. Yüksekse yürüyüş yapıyor, soda ve bol su içiyorAçlık 117
1.saat 229
2.saat 148 di
.75 mg yüklendi bana
Benm aile geçmişinde seker olduğu için başta uyardı doktorum. 25 26 haftalarda açlık tokluk takibine başladık normal gidiyordum. Serklaj var bende o haftalarda sorun oldu yatmak zorunda kaldım. yatınca tokluk yükselmeye başladı.doktor seker yüklemesi istedi.yaptırdığımda 30 haftalıktım.bende ya da bebekte sorun yoktu.suyum normaldi ama ben çok uzun haftalardır endol hap kullanıyorum oda suyu azaltıyor. Bebeğim haftasına uyumlu şuan.şeker yüklenmesi 2 dilim baklava ederinde korkmayın yaptırınSizde ve bebekte bir sorun gormusmuydu doktor. Mesela ileridsn gidiyor bebek . Ya da eliniz ayaginiz sisti mi ? Veya amniyon sivisinda bir dehisim oldugunu soyledi mi ? Ben yaptirmak istemiyorum da .
Yanlışlıkla size vermişim cevap pardon bi yukarıdaki arkadaşa yazacaktım :)Değerlerden anlamıyorum ben canım. Sağlıkçı kuzenim var onda gebelik şekeri çıktı. Sürekli ölçüm yapıyor. Yüksekse yürüyüş yapıyor, soda ve bol su içiyor
Açlık 117Hatırlıyorsanız yazma şansınız olur mu değerlerinizi?
Ben de bunları yemeyeceğim artık, umarım çabucak normale döner
Çok teşekkür ederimBol yürüyüş ve şekerinizin yükseldiğini düşündüğünüzde veya ağır şeyler yediğinizde sade soda içip yürüyüş yapın. Baya düşürüyor
Anladım o zaman bana da diyet verebilirler. Teşekkür ederim rahatladım birazAçlık 117
1.saat 229
2.saat 148 di
.75 mg yüklendi bana