Şeker kokan parfümler

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
Kizlar biliyorum herkesin koku zevki farklidir ama ben sekerli vanilyali yada floral oryantal kokulari cok begeniyorum.Fresh kokulardan da begendiklerim var ama sekerli vanilyali karisimlar bana daha sexy ve dikkat cekici geliyor ve ayrica kalicilik konusunda da fresh kokulara göre daha iyiler. Neyse eminim benim gibi bu tür kokulardan hoslanan arkadaslar vardir bu yüzden ben aklima ilk gelen sekerli vanilyali kokulari yazmaya basliyorum sizinde paylasimlarinizi bekliyorum :)

Escada magnetizm
Escada Collectin
Aquolina pink sugar
Carolina Herrera sexy 212
Lolita lempicka L
Chopart wish
Thierry Mugler angel

chopard casmir.i de bir dene derim canım :)
o da dediğin gibi çok kadınsı gelir bana ve vanilya, kaşmir falan vardır ben çok beğenirim senelerdir vazgeçemem :)

victorıa secretın bi kokusu var çileğe nezıyo şekerımsı bı koku fakat ben bu tarz kokuları pek begenmıyorum daha frsh kokuları terccih edıyorum lacoste ta cok agır gelıyo mesela bana onerebilcegın bı koku varmı cnm :44:

chopard casmir.i de bir dene derim canım :)
o da dediğin gibi çok kadınsı gelir bana ve vanilya, kaşmir falan vardır ben çok beğenirim senelerdir vazgeçemem :)

evet haklisin casmirin cok yogun vanilya koktugunu duymustum emin degilim ama galiba büyük kuzenim seneler önce ya bunu yada poemi kullanmisti önerin icin tsk ederim :)

eger agir olmayan güzel ve dikkat cekici bir parfüm istiyorsan ki, bence hafif bir parfümün bunu basarmasi agir bir parfüme göre daha zor ( cünkü cok kalici olmuyor ) kesinlikle ve keisnlikle dolce Gabbana the light blueBu parfümü ben kullandim, kuzenim kullaniyor, bir arkadas bizde görüp begendi kullanmaya basladi ve kuzenimin erkek kardeside bu kokuyu cok seviyordu. Erkekler üzerinde cok etkili bir kokuymus. Bunu benim aklim almiyordu aslinda cünkü erkeklerin daha cok sekerli vanilyali kokulari sevdigini duymustum. Bugün genel olarak parfümler hakkinda bir yazi okudum bir dergide yaziyordu bu parfümün icindeki bir madde sexualhormonlar üzerindemi etkiliymis neymis tam emin degilim ama onun gibi birsey yaziyordu iste kisaca erkekler üzerinde güzel bir etki birakiyor diyelim. Ben cok kullanani var diye biraktim simdi sana böyle anlatinca yeniden kullanmaya baslasami diye düsündüm :)

ayni zamanda Noa'ninda hafif bir parfüm oldugunu biliyorum. Bide bugün kardesime bana nasil bir parfüm önerirsin diye sordum basta gucci rush dedi daha sonra baska birsey istiyorum diyince Hugo Boss orange önerdi icerigine baktim cok hafif bir parfüme benziyor bende merak ettim :)

kusura bakma canim aslinda hafif parfümde cok var ama simdi aklima ilk bunlar geldi

moonlight sana d&pden bi parfüm önereyim. Mutlaka ama mutlaka gidip bi bak.
Adını bilmiyorum. Yeni çıkarmışlar. Deneme boyunu almıştım ben.
Kodu c28. Kesinlikle çok seveceksin bu kokuyu.

Britney Spears Fantasy
Jessica Simpson Taste
Bvlgari Omnia
Nina Ricci
Burberry Brit de şekerli vanilyalı kokular.

moonlight sana d&pden bi parfüm önereyim. Mutlaka ama mutlaka gidip bi bak.
Adını bilmiyorum. Yeni çıkarmışlar. Deneme boyunu almıştım ben.
Kodu c28. Kesinlikle çok seveceksin bu kokuyu.

vayyy canim saolasin herhalde cok sekerli birsey :) ha bide Tryamour malesef deneme firsatim yok ben almanyada yasiyorum kokuyu tarif edebilirmisin?

Malesef tarif edemeyeceğim.
Adını öğrendiğimde söylerim öyle bakarsın artık.
Tatlı oluşunun yanında fresh bi yanı da var. Yani angel kadar tatlı bir koku değil.
Bunu söyleyebilirim ancak.

Son düzenleme:
Malesef tarif edemeyeceğim.
Adını öğrendiğimde söylerim öyle bakarsın artık.
Tatlı oluşunun yanında fresh bi yanı da var. Yani angel kadar tatlı bir koku değil.
Bunu söyleyebilirim ancak.

canim ben simdi interneten baktim C28 Helen JULIETTE mis parfümü douglasin sayfasina yazdim birsey cikmadi. eger douglasta satilmiyorsa deneme firsatim yok demektir bu

britney spears ın fantasy sserisi
viktor rolf flowerbomb
victoria secret kokuları
212 sexy ch

angel ve pink sugar varmydı yukarda:44: onlar da var

canim ben simdi interneten baktim C28 Helen JULIETTE mis parfümü douglasin sayfasina yazdim birsey cikmadi. eger douglasta satilmiyorsa deneme firsatim yok demektir bu

Yok yok o değil. Senin baktığın eski kodlar. Bu yeni bir parfüm ve o eski parfüm gitmiş yerine bunu koymuşlar.
Satılmayan parfümlerin yerine yeni kokular koyuyor d&p.
Ve yeni kokular nelerdir bilmiyoruz çünkü artık listeleri yok malesef.

dp de satılan kenzonun galiba nyx gibi bir adı olan parfümünü de sevebilirsin. Ben şekerli kokuları uzun süredir kullanmamama rağmen tesadüfen bu kokuyu denediğmde almıştım.2 yıl önceydi.Artık dp ye gitmediğim için bu parfmü hala satıyorlar mı bilemiyorum.

hadi ya kötü olmus bu peki sordugunuzda size hangi koku oldugunu söylüyorlarmi ?

Britney Spears Fantasy
Jessica Simpson Taste
Bvlgari Omnia
Nina Ricci
Burberry Brit de şekerli vanilyalı kokular.

inanirmisin dün gece rümyamda bvl omina amethyste gördüm. Hic denemedim nasil kokuyor bilmiyorum cok hafif oldugu icin hic ilgimide cekmemisti ayni sey omina icinde gecerli :)
biraz arastirdim bvl omina amethyste bebek gibi kokuyormus. eger öyleyse gercekten süper cünkü bebeklerin kokusuna bayilirim.

Burrberysden parfüm almayi düsünmüyorum hayvanlara yaptiklari eziyet yüzünden
ve nina riccini nina danmi bahsediyorsun?

tavsiyelerin icin tesekkürler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…