- Konu Sahibi Moonlight25
-
chopard casmir.i de bir dene derim canım :)
o da dediğin gibi çok kadınsı gelir bana ve vanilya, kaşmir falan vardır ben çok beğenirim senelerdir vazgeçemem :)
victorıa secretın bi kokusu var çileğe nezıyo şekerımsı bı koku fakat ben bu tarz kokuları pek begenmıyorum daha frsh kokuları terccih edıyorum lacoste ta cok agır gelıyo mesela bana onerebilcegın bı koku varmı cnm :44:
cacharel ,amor amor ve Yves Saint Laurent , Paris de benden listeye katkı olsun=)Eki Görüntüle 493954
moonlight sana d&pden bi parfüm önereyim. Mutlaka ama mutlaka gidip bi bak.
Adını bilmiyorum. Yeni çıkarmışlar. Deneme boyunu almıştım ben.
Kodu c28. Kesinlikle çok seveceksin bu kokuyu.
Malesef tarif edemeyeceğim.
Adını öğrendiğimde söylerim öyle bakarsın artık.
Tatlı oluşunun yanında fresh bi yanı da var. Yani angel kadar tatlı bir koku değil.
Bunu söyleyebilirim ancak.
cnm amor amoru kullanmistima ama acikcasi birdaha kullanmayi düsünmüyorum yanliz yves saint lauren parisei bbiraz tarif edebilirmisin ?
canim ben simdi interneten baktim C28 Helen JULIETTE mis parfümü douglasin sayfasina yazdim birsey cikmadi. eger douglasta satilmiyorsa deneme firsatim yok demektir bu
Yok yok o değil. Senin baktığın eski kodlar. Bu yeni bir parfüm ve o eski parfüm gitmiş yerine bunu koymuşlar.
Satılmayan parfümlerin yerine yeni kokular koyuyor d&p.
Ve yeni kokular nelerdir bilmiyoruz çünkü artık listeleri yok malesef.
Britney Spears Fantasy
Jessica Simpson Taste
Bvlgari Omnia
Nina Ricci
Burberry Brit de şekerli vanilyalı kokular.
Tarif etmesi zor ama amor amor kadar tatlı değil diyebilirim .
hadi ya kötü olmus bu peki sordugunuzda size hangi koku oldugunu söylüyorlarmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?