- Konu Sahibi Moonlight25
Tabi söylüyorlar. Kadın zaten aldığımda dedi ama ben unuttum.
ha iyimis ozaman hani bide söylemeselerdi tam olucakti. yanliz listeyi kaldirmalari yinede cok kötü olmus ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi söylüyorlar. Kadın zaten aldığımda dedi ama ben unuttum.
XS BLACK diyorum başka birşey demiyorum. İlk sıktığında ağır şekerli bir koku 15-20 dk sonra bebek gibi bir koku
http://www.modatakipcisi.com/wp-content/uploads/2011/02/tattoo1.jpg
bende tattoo'nun mor şişe olanını almıştım. migren olduğu için her parfümü kullanamıyorum. şeker gibi kokuyo ama kızımdan bana pek sıra gelmiyo
paco rabbananin parfümlerden korkuyorum ya lady million vakasindan sonra :)
lady milionu bende hiç beğenmedim erkeğide bi tuhaf erkek gibi kokmuyo kışlık bi parfüm :44: ama xs black gerçekten çok güzel yılbaşında tekin acarda kız havaya sıkmıştı üzerime doğru yurda geldiğimde arkadaşım bebek kokuyosun demişti
Fresh bi aroma için kesinlikle DKNY Be Delicious, şekerli çok tatlı bi aroma isteyenler için de BEYONCE Heat Rush. Kesinlikle tavsiye ederim ama Beyonce'un açığı yok maalesef. Yani ben rastlamadım şu ana kadar. Yalnız önerim Beyonce'u yazın tercih etmeyin..
DKYN be Delicious bana sebze yemegi ya da içine çok salatlık doğranmış salata gibi kokuyor :44:
DKYN be Delicious bana sebze yemegi ya da içine çok salatlık doğranmış salata gibi kokuyor :44:
Evet yesil olaninda salatalik varmis (sen böyle diyince baktim) sasirdim. Ama salatalik kokusunu aliyor olmanda cok ilginc. Ben parfümeride dior hypnotic poisenle dior addicti denedigimde nezleydim hynotic poisenin kokusunu cok az almistim ama addicti kadin havaya sikar sikmaz alim. Kadinda basta sasirmisti diyeri daha agr bir koku demisti. Sonra herkesin burnunun farkli kokulara karsi hasas oldugunu söylemisti.
XS BLACK diyorum başka birşey demiyorum. İlk sıktığında ağır şekerli bir koku 15-20 dk sonra bebek gibi bir koku
Bu koku bana Guerlain'nin klasik Shalimar kokusunu anımsatır .Shalimar + biraz noa ya da blv blue = xs black
Shalimari denemedim ama agir bir parfüm oldugunu duymustum diyer ikisininde cok hafif oldugunu biliyorum ilginc bir kombinasyon olmus. koku oturuncami bebek gibi kokmaya basliyor ?
evet shalimar ilk 15 dakika kadar ağır bir koku ! sonra bir tılsım geliyor yumuşacık ,pudra ,bebek ,sabun kokusu gibi oluyor .Git gide tende kaldıkça demleniyor .xs black i % 90 shalimarın dinlenmiş haline benzetirim .% 10 da noa kattık mı kokular çok birebir geliyor bana.
Canım bildiğin bebek gibi mis gbi lisedeyken arkadaşımda kullanırdınasil ya cidden bebekmi kokuyor ? ben bu parfümü vanillyali diye duymustum
Shalimar hmmm bunuda denicemBu koku bana Guerlain'nin klasik Shalimar kokusunu anımsatır .Shalimar + biraz noa ya da blv blue = xs black