• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeker hastası kansızlık var napalım

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
27
benim çok sevdiğim biri şeker hastası yaşı ellilerde ve kansızlık var kan yapıcı kuru üzüm pekmez olsun birşey yiyemiyor şekerden dolayı kansız olduğu içinde yorgun gibi değişik bir hali var sizce ne önerirsiniz şeker hastalarına dokunmayan kan yapıcı birşey varmı?

Kan yapıcı şuruplsrdan kullansın doktor gözetiminde ? Bir de bolca dalak,ciğer falan derler kan yapıyormuş. Sakatat yiyebilirse onlar olabilir.

benim çok sevdiğim biri şeker hastası yaşı ellilerde ve kansızlık var kan yapıcı kuru üzüm pekmez olsun birşey yiyemiyor şekerden dolayı kansız olduğu içinde yorgun gibi değişik bir hali var sizce ne önerirsiniz şeker hastalarına dokunmayan kan yapıcı birşey varmı?
Benim annemde şeker hastası ve kansızlığı var zaman zaman düzeliyor zaman zaman tekrar oluyor doktor gözetiminde ilaç kullanıyor,doktora gidip düzenli şekilde ilacını kullanması gerek.

şeker hastalığı tehlikeli bi hastalık burdan öneri alman doğru değil, zaten doktora gitse uygun bir tedavi önerir

Çok çay tüketir mi?
Çay içmeyi kessin, onun yerine ıhlamur içsin. Hemen fark ediyor.

birde kisi kadin ve menapozda deilse onada bi çare bulmali
çok farkediyor adet kanamasi kansizlik konusunda

doktora gidecek ilaç verecek.
zaten kansızlık öyle pekmezle üzümle otla çöple iyileşebilen bişey değil.
kansızlığı iyileştirecek kadar pekmez yemenin normal bir insana bile faydasından çok zararı olur.

Back