- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun iletiyim kendisineKan yapıcı şuruplsrdan kullansın doktor gözetiminde ? Bir de bolca dalak,ciğer falan derler kan yapıyormuş. Sakatat yiyebilirse onlar olabilir.
şeker için değil kansızlık var e kan yapan şeylerde şekeri yükseltiyor bu yüzden kansızlığa doğal yiyecekleri sordumDoktor.
Şeker ciddi hastalık,önerilerle olmaz.
Benim annemde şeker hastası ve kansızlığı var zaman zaman düzeliyor zaman zaman tekrar oluyor doktor gözetiminde ilaç kullanıyor,doktora gidip düzenli şekilde ilacını kullanması gerek.benim çok sevdiğim biri şeker hastası yaşı ellilerde ve kansızlık var kan yapıcı kuru üzüm pekmez olsun birşey yiyemiyor şekerden dolayı kansız olduğu içinde yorgun gibi değişik bir hali var sizce ne önerirsiniz şeker hastalarına dokunmayan kan yapıcı birşey varmı?
benim çok sevdiğim biri şeker hastası yaşı ellilerde ve kansızlık var kan yapıcı kuru üzüm pekmez olsun birşey yiyemiyor şekerden dolayı kansız olduğu içinde yorgun gibi değişik bir hali var sizce ne önerirsiniz şeker hastalarına dokunmayan kan yapıcı birşey varmı?