Şeker hastaları nasıl kılo alabılır

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.605
737
123
34
Şekerım var yasım 32 . Doğum yaptım 3 yıl önce. Doğumdan sonra bir türlü kılo alamadım emzırmeyı bıraktım seker cıktı sımdı kılo alamıuorum yok mu bir caresı nasıl kılo alabılırım

Önce bir dahiliye uzmanına oradan da diyetisyene gidin. Burada ehil olmayan insanların vereceği reçetelerle Allah muhafaza hiç istenmeyen durumlar yaşayabilirsiniz.

Önce bir dahiliye uzmanına oradan da diyetisyene gidin. Burada ehil olmayan insanların vereceği reçetelerle Allah muhafaza hiç istenmeyen durumlar yaşayabilirsiniz.
Ya doktora gıttım bana kılo almam ıcın bır sey onermıyolar kı

Yuzum cöktü herkes öyle söyluyor yoruldum artık (
Yok yok sakın düşürmeyin moralinizi, dediğim gibi bir beslenme uzmaniyla görüşün, size uygun bir beslenme programı yapar ve inşallah sağlıklı kilonuza gelirsiniz.

Yüksek şekerle dolaşmak insanı eritir dahiliyeye gidip şekerinizi düzene sokarsanız doktor yardımı ile zaten bünyeniz normale döner babam şeker hastası yüksek şekerle gezdiğini zayifladiginda direk anliyorum zarsrli yiyecekleri birakip ilaclarini ictiginde toparliyor direk

Ben yedıklerıme aslında dıkkat edıyorum paketlı gıdaları yemıyorum tatlı yemıyorum kepeklı ekmek tuketıyorum ama yazın bıraz kan ılacı kullanıuordum 3 kılo almıstım bıraz toparlanmıstım şimdi yıne zayıfladım aldıgıım 3 kıloyuda verdım. Ama ben henuz hap kullanmıyorum belkı gıdersem hap basllatır

Hap kullanmiyorsaniz nasıl diyabet teşhisi kondu ki size ? Ya da şöyle sorayım; diyabet deyip hiç bir ilaç neden vermediler? Kaç çıkmıştı açlık şekeriniz? Takip ediyor musunuz?

Hap kullanmiyorsaniz nasıl diyabet teşhisi kondu ki size ? Ya da şöyle sorayım; diyabet deyip hiç bir ilaç neden vermediler? Kaç çıkmıştı açlık şekeriniz? Takip ediyor musunuz?
Çünkü diyet önermıstı dokrorum. Açlık 123 cıkmıstı hba1c değerimde 5.9 çıkmıştı diyet yapcaksın demıstı ama ben kendındem hıssedıyorum artık şeker hastası oldugumu hem zayıflıyorum hem dilim damağım kuruyor acıkınca açlığa tahammulum kalmıyor yada market paketlı urunlerı yedıgım zaman agzımda şeker tadı kalıyor ve şekerım yukselıyor. . 33 yaşındayım ve bu şeker benım hayatımı zindan ettı resmen hayattan bagımı kopardı yaşama sevıncımı aldı kı ben okadar neşeli biriydim ki bazen ıstemsız yere okadar sınırlenıyorum elımde olmadan . Mesela benı uzun zaman gormeyen kısının ılk tepkısı sana ne olmus boyle kaşık kadar yuzun kalmıs erımıssin diye söyluyorlar

Doğru ilaclara başlamam gerekıyor. Korkuyorum da doktora gıtmeye

Anladım,peki siz dr öyle deyince diyet uygulamadiniz mi? Yaşınız çok genç ,ailede mi var? dr böyle dediğinde bir diyetisyene gidip ,bir de kan şekeri ölçüm cihazı alsaydiniz ilerlemezdi ,kontrol altinda olurdu diye düşünüyorum.Kontrollü ,bilinçli beslenip ,bol yürüyüş yaparsanız ilaca gerek kalmayabilir.En kısa zamanda dr a gidin.Gecmis olsun

Diyet yaptım 64 kıloydum 60 a dusmüştüm yedıklerıme dıkkat edıyorum ama yınede bazem cıkıyor bazen açlık krızım oluuor bazen ruh dengem bozuluyor asırı sınırlı oluyorum elımde degıl yuruyus yapmak cok ıyı geluyor aslında ama her zaman yapamıorım ailede var evet annemde var benım yoktu aslında bırden cıktı kılo almıstım bı donem sonra zayıfladım streslı bır yasam tarzım olmustu o ara cıktı ama bu kadar hıssetmıyordum belırtılerını.. Rabbım dusmanıma bıle vermesın cok ıllet bırsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…